Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, collega, familielid of gewoon zomaar? Cadeaukaart - BeekerDoe iemand een cadeaukaart van Beeker Tuincentrum cadeau! Beeker Tuincentrum heeft elk seizoen weer een fantastisch assortiment in mooie trendkleuren.

Cadeaukaart voor elke gelegenheid

Of het nu een verjaardag, beterschapswens, examen, huwelijk, nieuwe woning, nieuwe baan of gewoon zomaar is, een cadeaukaart van Beeker Tuincentrum komt altijd uit. Met een cadeaukaart van Beeker Tuincentrum kiest de ontvanger zelf zijn of haar cadeau. Houdt degene van tuinieren, dan zijn kweekspullen, planten en potten een uitstekende keuze. Heeft hij of zij juist helemaal geen groene vingers? Ook dan is een cadeaukaart van Beeker Tuincentrm een uitstekend cadeau. Bij Beeker koopt u namelijk niet alleen tuinproducten, maar ook leuke accessoires voor in huis. En zeg nu zelf: een kamerplant hoort toch in elk huis thuis? 

Cadeaukaart Beeker Tuincentrum kopen

Wilt u een persoonlijk cadeau waar de ontvanger ook echt iets aan heeft? Bepaal zelf de waarde van de cadeaukaart en maak iemand binnenkort heel blij. Koop de cadeaukaart aan de kassa in ons tuincentrum. 

Voorwaarden cadeaukaart

  • De cadeaukaart is alleen inwisselbaar bij Beeker Tuincentrum.
  • Het bedrag op de cadeaukaart hoeft niet in één keer te worden besteed. U kunt de waarde op de kaart dus bij meerdere aankopen gebruiken.
  • De kaart is niet inwisselbaar voor contanten.
  • Gebruik de cadeaukaart op het gehele assortiment van Beeker Tuincentrum.

Tot snel bij Beeker Tuincentrum, het leukste tuincentrum voor een passend cadeau voor elke gelegenheid.

Plan uw route

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment