Mediterrane planten

Bij Beeker Tuincentrum nodigen we u uit om een kijkje te nemen in de wereld van mediterrane planten en exotische tuinplanten. Onze uitgebreide collectie biedt een weelderige verscheidenheid aan planten die zowel schoonheid als een vleugje avontuur aan uw buitenruimte toevoegen. Of het nu zomer is of niet, met ons aanbod exotische planten voegt u altijd een vleugje tropical vibes aan uw tuin toe.

Mediterrane planten

Laat uw tuin tot leven komen met de betoverende allure van mediterrane planten. De zonnige uitstraling en de karakteristieke geuren nemen u mee naar de warme streken van Zuid-Europa. Onze selectie omvat een verscheidenheid aan planten, van kleurrijke bougainvillea en geurige lavendel tot majestueuze olijfbomen en cipressen. Creëer uw eigen mediterrane paradijs en geniet van een tuin vol levendige kleuren en weelderige geuren, zelfs als u ver van de Middellandse Zee woont.

Bougainvillea - Beeker Tuincentrum

 1. Agapanthus africanus

 2. Agave

 3. Lavendel

 4. Olijfboom

 5. Palmlelie

 6. Eucalyptus

 7. Oleander

 8. Bougainvillea

 9. Bamboe

Exotische Tuinplanten

Ontdek de fascinerende wereld van exotische tuinplanten bij Beeker Tuincentrum. Breng een vleugje exotisme naar uw tuin met planten die u doen denken aan verre landen en ongerepte jungles. Van kleurrijke tropische bloemen tot imposante palmsoorten en bamboe, onze collectie omvat een verscheidenheid aan planten die een opvallend statement maken. Voeg diepte en textuur toe aan uw buitenruimte met deze bijzondere en opvallende planten.

Cordyline - Beeker Tuincentrum

 1. Cordyline
 2. Trachycarpus fortunei ‘Wagnerianus’

 3. Zachte naaldvaren (Polystichum setiferum)

 4. Phormium tenax ‘Joker’ (Nieuw Zeelands vlas)

 5. Aloë vera

Verrijk uw tuin met mediterrane en exotische pracht

Bij Beeker Tuincentrum begrijpen we de wens om uw tuin om te toveren tot een weelderig paradijs van planten. Onze mediterrane planten en exotische tuinplanten bieden u de mogelijkheid om een unieke en persoonlijke tuin te creëren, vol met kleuren, vormen en geuren die een onvergetelijke indruk achterlaten. Bezoek ons tuincentrum en ontdek hoe u met deze prachtige planten uw tuin kunt transformeren tot een oase van schoonheid en avontuur. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen en verzorgen van de perfecte mediterrane en exotische planten die uw tuin laten stralen.

Bekijk openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten