Aanleg gazon

Bij Beeker Tuincentrum helpen wij u graag bij de aanleg van het gazon. Wij zijn niet alleen een tuincentrum voor al uw tuinbenodigdheden, maar leveren ook diverse hoveniersdiensten om uw tuin helemaal naar wens aan te leggen. Zo leggen wij ook gazons en vijvers aan. U kunt in ons tuincentrum inspiratie opdoen en ons assortiment bekijken, maar wij maken ook graag een afspraak met u om uw wensen door te nemen. Wij leggen graag een mooi gazon voor u aan, waar bijvoorbeeld de kinderen kunnen spelen, of juist een gazon dat echt een sier stuk in uw tuin is. 

Een nieuw gazon aanleggen: zaaien of zoden?

Als u een nieuw gazon wilt laten aanleggen dan kunt u kiezen voor graszoden en voor zaden. Graszoden zijn minder kwetsbaar, omdat ze al voorgezaaid zijn. Bij graszaden ontstaan er sneller gaten en kale plekken omdat wisselende invloeden er nog voor kunnen zorgen dat de zaden niet uitkomen. Bij graszoden geniet u sneller van een vol gazon, bij graszaden is er in ieder geval een periode van 6 weken waarin u niet op het gazon kunt lopen. Daarom werken wij bij Beeker Tuincentrum met graszoden, waardoor we u de gewenste kwaliteit kunnen leveren en garanderen. Ook voor het leggen van graszoden is de voorbereiding van de grond belangrijk. Het spitten en egaliseren van de grond in dit geval kunt u zelf voorbereiden, maar onze hoveniers kunnen dit ook voor u verzorgen.Gazon aanleg Beeker Tuincentrum

Advies voor de aanleg van uw nieuwe gazon in Limburg?

Heeft u behoefte aan advies voor de aanleg van uw nieuwe gazon of tuin? Bij Beeker Tuincentrum helpen wij u graag! Kom gerust bij ons langs om ons assortiment te bekijken en inspiratie op te doen. U kunt ook contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen, dan nemen we graag de mogelijkheden met u door. Wij kunnen naast het gazon ook de rest van uw tuin aanleggen, hiervoor bent u bij onze Hoveniersdiensten aan het juiste adres. 

Gazon onderhoud onderhoud voor een gezond en mooi gazon

Bij de aanleg van uw nieuwe gazon geven wij u graag advies om zo lang mogelijk plezier van uw gazon te hebben. Heeft u zelf geen zin of tijd om het tuinonderhoud op te pakken? Onze hoveniers kunnen ook het gazon onderhoud van u overnemen. Na de aanleg van het gazon nemen wij dan graag de mogelijkheden met u door voor het onderhoud van uw nieuwe gazon. Gedurende de eerste 3 weken na de aanleg van graszoden raden wij in ieder geval aan om niet op het gazon te lopen en het gazon goed vochtig te houden. De verschillende benodigdheden voor gazon onderhoud vindt u in ieder geval in ons tuincentrum:

  • Grasmaaiers
  • Bewatering
  • Meststoffen
  • Trimmers

Bezoek Beeker Tuincentrum voor gazon aanleg en onderhoud

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Beek, waar u al uw benodigdheden voor de aanleg en het onderhoud van uw gazon kunt vinden. Ook kunnen onze hoveniers het gazon aanleggen en onderhouden. Voor meer informatie over onze hoveniersdiensten kunt u bij ons langs komen, of contact met ons opnemen door te bellen naar 046 437 2881, of door een mail te sturen naar [email protected].

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gazon