Manden

Vele maten en materialen zijn bij ons te zien. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en zijn vaak gevoerd met plastic. Naast de traditionele modellen zijn er ook wand- en hengselmanden. Een nieuw toegepast materiaal is salim en zeegras vaak versterkt door een metalen frame en als zodanig toe te passen als een woonmeubel zoals zitelementen, wasmanden en kubussen als bijzettafeltjes.

Manden en woonaccessoires van verschillende materialen

Bij ons vind je een prachtige selectie manden voor planten, evenals andere woonaccessoires. Onze manden en accessoires zijn gemaakt van duurzame materialen zoals rattan, bamboe en teak. Rattan biedt een natuurlijke en sterke optie, terwijl bamboe bekend staat om zijn snelle groei en indrukwekkende kracht. Onze teakproducten zijn gemaakt van gerecycled hout, wat zorgt voor een uniek en milieuvriendelijk element. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle plantenmand of prachtige woonaccessoires, wij hebben een ruime keuze om aan al je behoeften te voldoen. Kom langs en ontdek onze collectie vandaag nog!

De manden hebben een langere levensduur omdat de onderkant is gemaakt van recycled plastic en daardoor niet kan gaan rotten. 

Mand voor mijn plant

Een mooie mand kopen? Kom langs in ons tuincentrum in Beek en kies voor een landelijke, sfeervolle mand voor een prachtige plant! Graag tot ziens! 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten en Plantenbakken