Najaarsplanten

De herfst is aangekomen! De bladeren vallen langzaam van de bomen en de dagen worden korter en kouder. We krijgen het kouder, de verwarming staat wellicht al aan en de tuin ziet er leeg uit. Het is tijd om uw tuin te versieren met kleurige najaarsbloeiers. Kom langs bij Beeker Tuincentrum voor bloeiende herfstplanten.

Assortiment najaarsbloeiers Beeker Tuincentrum

Najaarsplanten zijn planten die in de nazomer of herfst bloeien. Bij Beeker Tuincentrum hebben we ook in het najaar een prachtig aanbod aan bloeiende planten voor in de tuin. Met kleurrijke najaarsbloeiers maakt u van de herfst een happy herfst. Wie zegt dat de herfst een saai seizoen is, heeft nog nooit bij Beeker Tuincentrum geshopt. Ons tuincentrum staat vanaf september tot aan december vol met najaarsplanten. Wij hebben zowel groenblijvende winterharde planten voor bloembakken als bloeiende planten voor de herfst. Kom langs in ons tuincentrum in Beek en voeg kleur toe aan uw tuin, balkon of terras.

Najaarsplanten - Beeker Tuincentrum

Bloeiende najaarsplanten

Kleur toevoegen aan uw herfst is zeer eenvoudig met de bloeiende najaarsplanten van Beeker Tuincentrum. Wij hebben verschillende bloeiende herfstbloeiers die direct meer kleur en sfeer aan uw terras, tuin of balkon geven. Najaarsbloeiers zijn perfect voor in bloembakken of bloempotten. Hieronder vindt u een lijstje met onze favoriete najaarstoppers:

  1. Chrysant
  2. Heide
  3. Skimmia
  4. Helleborus
  5. Cyclamen
  6. Herfstaster
  7. Herfstanemoon
  8. Hemelsleutel
  9. Winterviolen
  10. Alstroemeria

Najaarsplanten - Beeker Tuincentrum

Najaarsplanten balkon

Heeft u een balkon en wilt u uw balkon eens flink opfleuren? Beeker Tuincentrum biedt verschillende najaarsplanten voor op het balkon. In de herfst vindt u bij ons zowel kleine als grote balkonplanten in kleurrijke seizoenskleuren. Zoekt u een balkonplant met bijbehorende pot? In ons tuincentrum hebben wij veel planten gematcht met leuke buitenpotten. Houdt u van felle kleuren of houdt u het liever basic? Combineer verschillende najaarsplanten met elkaar voor een speels effect. Wat dacht u van Skimmia, Hebe en Pampasgras, zo creëert u structuur en hoogte met slechts 3 planten. Komt u er niet uit? Ons personeel helpt u graag bij het vinden van de juiste najaarsplant voor op het balkon.

Winterharde planten

Wilt u niet elk jaar opnieuw tuinplanten planten, dan zijn winterharde planten een perfecte uitkomst. Na de bloei sterven de bladeren af en gaat de plant in winterslaap. Winterharde planten overleven de winter en bloeien in het volgende voorjaar weer op. Naast winterharde planten hebben we ook wintergroene planten. Deze planten verliezen geen blad en blijven het hele jaar door groen. Perfect om een saaie schutting, muur of reling op te vrolijken. Kom langs voor groenblijvende winterharde planten voor bloembakken. Bij Beeker Tuincentrum koopt u onder andere winterharde potplanten voor op het balkon, winterharde planten in pot voor in de tuin of winterharde planten en bloembakken voor op het terras. Kom langs en bezoek onze buitenafdeling.

Vaste najaarsplanten voor in de tuin

Wist u dat wij ook een mooi aanbod aan vaste planten voor in de herfst hebben? Vaste najaarsplanten hebebn vaak felle, warme kleuren, maar ook kleuren als wit, geel en lichtroze zijn zeer populair in de herfst. Zo koopt u bij ons onder andere de Skimmia met schattige witte bloemetjes, de Hebe met diverse bloemen in de kleuren paars, roze en wit en felgekleurde Herfstasters in roze en paars. Kom langs en bekijk ons aanbod vaste najaarsplanten voor in de tuin. De herfst is tevens de beste tijd om uw planten in de tuin te planten. De grond is namelijk nog steeds warm en er valt genoeg neerslag. Kom langs en ga aan de slag met najaarsplanten!

Najaarsplanten - Beeker Tuincentrum

Siergrassen voor het najaar

Siergrassen geven uw herfsttuin ook een prachtig gezicht. Siergrassen bloeien eigenlijk het hele jaar door, maar zijn het interessantst in het najaar. U hebt ze vast wel eens gezien, de prachtige pluimen van Pampasgras. Naast de populaire Pampasgras hebben we bij Beeker tuincentrum nog veel meer siergrassen voor het najaar. Bij ons vindt u Miscanthus (Prachtriet), Calamagrostis (Diamantgras), Panicum (Vingergras), Pennisetum (Lampenpoetsersgras) en Molinia (Pijpestrootje). Vragen? Stel ze gerust aan onze medewerkers, zij helpen u graag!

Koop najaarsbloeiers bij Beeker Tuincentrum

Bij Beeker Tuincentrum vindt u in het najaar mooie aanbiedingen als het op najaarsbloeiers aankomt. Wij hebben scherp geprijsde planten van topkwaliteit. Woont u in de buurt van Beek, dan is Beeker Tuincentrum zeker een bezoek waard. Ons aanbod in het najaar is zeer ruim en verrassend. Voor bijbehorende potten, potgrond, grondverbeteraard en tuingereedschap bent u bij ons ook aan het juiste adres. Tot snel bij Beeker Tuincentrum!

Bekijk onze openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten