Zomerplanten

Bent u op zoek naar mooie zomerplanten om uw tuin of balkon eens flink op te vrolijken? Dan moet u bij Beeker Tuincentrum wezen. Wij hebben een breed assortiment aan prachtige perkplanten die wij onder andere verkopen in hanging baskets. Wanneer de dagen langer worden en de zon steeds meer begint te schijnen, is iedereen ook steeds meer buiten. Hoe leuk is het dan als uw tuin of balkon er ook een beetje gezellig uit ziet? Met onze hanging baskets fleurt u uw tuin of balkon meteen op. Kom eens gezellig langs bij Beeker Tuincentrum om ons kleurrijke aanbod te bekijken. 

Zomerplanten_Beeker Tuincentrum

Perkplanten bij Beeker Tuincentrum

Vanaf het voorjaar wordt het voor de meeste tuinliefhebbers echt de hoogste tijd om kleur aan te brengen in de tuin. Bij Beeker Tuincentrum kunt u gemakkelijk perkplanten, oftewel eenjarige zomerbloeiers uitzoeken. Er zijn tal van perkplanten soorten te vinden. Er zal er dus zeker een tussen zitten die perfect in uw tuin past. Populaire perkplanten zijn onder andere:

  • Fuchsia
  • Geranium
  • Lobelia
  • Million-Bells
  • Bacopa
  • Begonia
  • Gerbera

En dit is nog maar een kleine greep uit alle soorten! Bent u ook benieuwd naar onze andere tuinplanten? Kom langs en kies uit ons ruime aanbod eenjarige zomerplanten als million bells, streptocarpus, bacopa, spaanse margriet, scaevola, petunia, solanum, verbena en vlijtig liesje. 

Geraniums voor een vaste lage prijs 

Bij Beeker Tuincentrum hebben we ze in overvloed: de geranium! De geranium is allang niet meer stoffig en is tegenwoordig zelfs hip! Met haar vrolijke, felle en bonte kleuren fleuren geraniums uw tuin, balkon of dakterras op. Zowel de hangende als de staande geraniums zijn ideaal voor zonovergoten plekjes in de tuin of op het balkon. Plaats ze in een pot, bloembak of ahng ze in een hanging basket en geniet een hele zomerlang. Omdat wij net zo gek zijn op deze kleurrijke eyecatchers als jullie, houden wij een vaste lage prijs aan voor de staande en hangende varianten. 

Zomerplanten - Beeker

Dipladenia Sundaville voor een prachtige zomer

Ieder voorjaar vindt u weer prachtige Dipladenia's bij ons in het tuincentrum. De Sundaville is een prachtige klimplant met trompetvormige bloemen. Plaats hem bijvoorbeeld tegen de schutting aan en u zult verbaasd zijn van de grootte die hij aan kan nemen! Verticaal tuinieren noemen we dat en het is prachtig om te zien! Vanaf het voorjaar vindt u weer een groot aanbod aan Sundavilles, die al vanaf €15,95 verkrijgbaar zijn. 

Dipladenia Sundaville Beeker Tuincentrum

Zomerbloeiers kopen in Beek

Bent u ook enthousiast geraakt van onze zomerplanten? Kom dan gezellig langs bij Beeker Tuincentrum. In ons tuincentrum in Zuid-Limburg bekijkt u geheel overkapt ons gehele assortiment aan zomerplanten en hanging baskets. Onze exacte locatie en openingstijden vindt u op de contactpagina. Graag tot ziens bij Beeker Tuincentrum in Beek nabij Geleen, Stein en Spaubeek.