Zomerplanten

Bent u op zoek naar mooie zomerplanten om uw tuin of balkon eens flik op te vrolijken? Dan moet u bij Beekter Tuincentrum wezen. Wij hebben een breed assortiment aan prachtige perkplanten die wij onder andere verkopen in hanging baskets. Wanneer de dagen langer worden en de zon steeds meer begint te schijnen, is iedereen ook steeds meer buiten. Hoe leuk is het dan als uw tuin of balkon er ook een beetje gezellig uit ziet? Met onze hanging baskets fleurt u uw tuin of balkon meteen op. Kom eens gezellig langs Beeker Tuincentrum om ons kleurrijke aanbod te bekijken. 

Perkplanten bij Beeker Tuincentrum

Vanaf het voorjaar wordt het voor de meeste tuinliefhebbers echt de hoogste tijd om kleur aan te brengen in de tuin. Als u het te lang vindt duren om zelf planten te kweken, kunt u bij Beeker Tuincentrum gemakkelijk perkplanten aanschaffen. Perkplanten zijn eenjarige planten Er zijn tal van perkplanten soorten te vinden. Er zal zeker een perkplant tussen zitten die perfect in uw tuin past. Populaire perkplanten zijn onder andere:

  • Fuchsia
  • Geranium
  • Lobelia
  • Bacopa
  • Begonia
  • Gerbera

En dit is nog maar een kleine greep uit alle soorten! Bent u ook benieuwd naar onze andere tuinplanten? Neem dan een kijkje op onze tuinplanten pagina. 

Zomerplanten_Beeker Tuincentrum

Hanging Baskets bij Beeker Tuincentrum

De perkplanten worden bij Beeker Tuincentrum ook aangeboden in hanging baskets. Deze baskets zijn ideaal voor in de tuin maar passen ook perfect op een balkon. Hanging Basket is de Engelse term voor hangmand. In deze mand worden bloemen en planten opgehangen. Bij Beeker Tuincentrum hebben we mooie hanging baskets met een juiste mix aan zomerbloeiers. Deze zijn zo samengesteld dat u de hele zomer kunt genieten van de mooiste bloemen.

Ook als u geen groene vingers heeft zijn hanging baskets ideaal. U hoeft de planten alleen regelmatig voeding en wat water te geven, zodat de planten wel continu blijven groeien. Wat mooi is aan de hanging basket is dat sommige hangplanten sierlijk over de potrand heenvallen. 

Zomerplanten_Beeker Tuincentrum

Zomerplanten kopen in Beek

Bent u ook enthousiast geraakt van onze zomerplanten? Kom dan gezellig langs Beeker Tuincentrum. U kunt in ons tuincentrum ons gehele assortiment aan onder andere hanging baskets bekijken. Onze exacte locatie en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij Beeker Tuincentrum in Beek nabij Geverik, Genhout en Neerbeek. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten