Zomerplanten

Bent u op zoek naar mooie zomerplanten om uw tuin of balkon eens flink op te vrolijken? Dan moet u bij Beeker Tuincentrum wezen. Wij hebben een breed assortiment aan prachtige perkplanten die wij onder andere verkopen in hanging baskets. Wanneer de dagen langer worden en de zon steeds meer begint te schijnen, is iedereen ook steeds meer buiten. Hoe leuk is het dan als uw tuin of balkon er ook een beetje gezellig uit ziet? Met onze hanging baskets fleurt u uw tuin of balkon meteen op. Kom eens gezellig langs bij Beeker Tuincentrum om ons kleurrijke aanbod te bekijken. 

Perkplanten bij Beeker Tuincentrum

Vanaf het voorjaar wordt het voor de meeste tuinliefhebbers echt de hoogste tijd om kleur aan te brengen in de tuin. Bij Beeker Tuincentrum kunt u gemakkelijk perkplanten, oftewel eenjarige zomerbloeiers uitzoeken. Er zijn tal van perkplanten soorten te vinden. Er zal er dus zeker een tussen zitten die perfect in uw tuin past. Populaire perkplanten zijn onder andere:

  • Fuchsia
  • Geranium
  • Lobelia
  • Million-Bells
  • Bacopa
  • Begonia
  • Gerbera

En dit is nog maar een kleine greep uit alle soorten! Bent u ook benieuwd naar onze andere tuinplanten? Neem dan een kijkje op onze tuinplanten pagina. 

Zomerplanten_Beeker Tuincentrum

Geraniums voor een vaste lage prijs 

Bij Beeker Tuincentrum hebben we ze in overvloed: de trendy Geranium! Met haar vrolijke, felle en bonte kleuren fleuren zij uw tuin op. Zowel de hangende als de staande geraniums zijn ideaal voor zonovergoten plekjes in de tuin of op het balkon. Plaats ze in een pot, bloembak of een hanging basket en geniet de hele zomer. Omdat wij net zo gek zijn op deze kleurrijke eyecatchers als jullie houden wij een vaste lage prijs aan voor de staande en hangende varianten. 

Dipladenia Sundaville Beeker Tuincentrum

Dipladenia Sundaville vanaf €15,95 voor een prachtige zomer

Ieder voorjaar vindt u weer prachtige Dipladenia's bij ons in het tuincentrum. De Sundaville is een prachtige klimplant met trompetvormige bloemen. Plaats hem bijvoorbeeld tegen de schutting aan en u zult verbaasd zijn van de grootte die hij aan kan nemen! Verticaal tuinieren noemen we dat en het is prachtig om te zien! Vanaf het voorjaar vindt u ieder jaar weer een heel groot aanbod aan Sundavilles, die al vanaf €15,95 verkrijgbaar zijn. 

Zomerbloeiers kopen in Beek

Bent u ook enthousiast geraakt van onze zomerplanten? Kom dan gezellig langs bij Beeker Tuincentrum. U kunt in ons tuincentrum ons gehele assortiment aan onder andere hanging baskets bekijken. Onze exacte locatie en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij Beeker Tuincentrum in Beek nabij Geleen, Stein en Spaubeek.