Tuinplanten

Bent u op zoek naar mooie tuinplanten voor elk seizoen? Kom dan eens langs bij Beeker Tuincentrum. Wij hebben een breed assortiment aan prachtige tuinplanten die uw tuin, terras of balkon flink opfleuren. Heeft u graag siergrassen, hangplanten, bloeiende tuinplanten of groene tuinplanten? Bij Beeker Tuincentrum in Beek vindt u ook nog trendy potten en bloembakken en verzorgingsproducten als grond- en meststoffen. Heeft u vragen over ons tuinplantenassortiment, neem dan contact met ons op. Ons assortiment verschilt per seizoen en is altijd verrassend.

Vrolijke voorjaarsbloeiers

Als het voorjaar weer voor de deur staat, vindt u bij ons in Beek weer volop kleurrijke viooltjes, primula's, madeliefjes en bloembollen op pot. Vul lege bakken en bloempotten met vrolijke lentebloeiers en vrolijk uw tuin, balkon of terras op. Voorjaarsbloeiers zijn eenjarige tuinplanten die uitbundig bloeien. Selecteer verschillende soorten tuinplanten in dezelfde kleur en schik ze bij elkaar in een pot voor een speels effect of laat je tuin zweven met hangende en staande Geraniums in een van onze beruchte hanging baskets! Komt u er even niet uit? Onze medewerkers zijn altijd bereid u te helpen en staan zes dagen per week voor u klaar. 

Voorjaarsbloeiers - Beeer

Winterharde planten

Het hele jaar door vindt u verschillende soorten winterharde planten bij Beeker Tuincentrum. Wat zijn winterharde planten nu precies? Winterharde planten zijn planten die de Nederlandse winters goed overleven. Ze beschermen zichzelf namelijk door boven de grond helemaal af te sterven terwijl het wortelstelsel in tact blijft. Winterharde planten overwinteren ondergronds waarna ze in de lente weer super mooi opkomen. De Hibiscus heeft een aparte manier van overleven in de winter en beschermt zich door zijn bladeren te laten vallen waardoor hij niets verdampt.

Neemt u ook eens een kijkje bij onze zomerplanten?

Tuinplanten_Beeker Tuincentrum

Welke tuinplanten zijn geschikt voor mijn tuin?

De tuinplanten die bij u en uw tuin passen zijn afhankelijk van de ligging van de tuin, uw smaak en voorkeuren én de hoeveelheid onderhoud die u hieraan wilt besteden. In ons tuincentrum bekijkt u het complete aanbod aan tuinplanten waardoor u precies ziet welke varianten er zijn die bij uw wensen passen. Zo hebben wij onder andere:

Onze vakkundige medewerkers lopen zes dagen per week rond om u te voorzien van advies en informatie waar nodig. Aarzel niet om ons om hulp te vragen, wij helpen u graag en zijn al jaren groenspecialist in de regio van Beek. U vraagt ons natuurlijk ook alles vragen over kamerplanten als u het in huis ook wil opfleuren.

Tuinplanten_Beeker Tuincentrum

Tuinplanten kopen in Limburg

Bent u er al uit welke tuinplant u wilt in uw tuin? Of twijfelt u misschien nog? Kom eens gezellig langs bij Beeker Tuincentrum in Beek. Onze medewerkers helpen u graag op weg met het kiezen van elke soort tuinplant voor welk seizoen dan ook. Daarnaast beschikken onze medewerkers over veel groenkennis om u te adviseren over welke tuinplant het beste bij u past. Naast tuinplanten bieden we nog veel meer producten aan zoals kamerplanten en woonaccessoires om uw huis mee op te fleuren! Onze openingstijden en exacte locatie vindt u op onze contactpagina. Wij hopen u snel te zien in ons tuincentrum in Beek!