Tuinplanten

Bent u op zoek naar mooie tuinplanten? Kom dan eens langs bij Beeker Tuincentrum! Wij hebben een breed assortiment aan prachtige tuinplanten die uw tuin/balkon flink zullen opfleuren. Heeft u graag siergrassen, hangplanten, bloeiende tuinplanten of groene tuinplanten? Bij Beeker Tuincentrum in Beek vindt u het allemaal! Daarnaast hebben wij ook nog leuke potten om uw tuinplanten in te doen, en verzorgingsproducten als grond- en meststoffen. Mocht u vragen hebben over ons tuinplanten assortiment, neem dan contact met ons op. Ons assortiment kan verschillen per seizoen.

Winterharde zomerbloeiers

Rond eind augustus vindt u in ons tuincentrum in Beek altijd populaire winterharde zomerbloeiers. Maar, wat zijn winterharde planten nou precies? Winterharde planten wil zeggen dat u te maken heeft met planten die de Nederlandse winters gewoon en goed kunnen overleven. Ze beschermen zichzelf namelijk. Sommige planten die sterven boven de grond helemaal af, overwinteren in de grond, en komen in de lente weer super mooi op. Daarnaast heb je ook planten die zichzelf beschermen door het blad te laten vallen, zoals de Hibiscus, die verdampt tijdens de winter helemaal niks en staat op deze manier eigenlijk een soort van ‘stil’. En zo kan ook deze plant de winter overleven.

Neemt u ook eens een kijkje op onze Zomerplanten pagina?

Tuinplanten_Beeker Tuincentrum

Welke tuinplanten zijn geschikt voor mijn tuin?

De tuinplanten die bij u en uw tuin passen zijn afhankelijk van de ligging van de tuin, uw smaak en voorkeuren én de hoeveelheid onderhoud die u hieraan wilt besteden. Daarom is het aan te raden om in ons tuincentrum het aanbod aan tuinplanten te bekijken, waardoor u precies ziet welke varianten er zijn die bij uw wensen passen. Zo hebben wij onder andere:

Ook lopen daar onze vakkundige medewerkers rond die u voorzien van advies en informatie waar nodig. Aarzel niet om ons om hulp te vragen, wij helpen u graag en zijn al jaren groenspecialist in de regio van Beek. U kunt ons natuurlijk ook alles vragen over kamerplanten als u het in huis ook lekker zou willen opfleuren.  

Tuinplanten_Beeker Tuincentrum

Tuinplanten kopen in Limburg

Bent u er al uit welke tuinplant u zou willen in uw tuin? Of twijfelt u misschien nog? Kom eens gezellig langs bij Beeker Tuincentrum in Beek. Onze medewerkers helpen u graag op weg met het kiezen van tuinplanten. Onze medewerkers hebben veel kennis over tuinplanten en kunnen kijken welke het meest geschikt is en bij u past. Naast tuinplanten bieden we nog veel meer producten aan zoals kamerplanten en woonaccessoires om ook uw huis op te fleuren! Onze openingstijden en exacte locatie kunt u vinden op onze contactpagina. Wij hopen u snel te zien in ons tuincentrum in Beek!