Tuingereedschap

Bij Beeker tuincentrum vindt u goed gereedschap voor het onderhouden van uw tuin. Gereedschap voor uw tuin is een absolute vereiste. Niet alleen voor de aanleg maar ook voor het onderhoud van uw tuin. Of er nu een pergola gebouwd wordt, een schutting gezet wordt of een vijver gegraven: wij hebben alles in huis. Ook hebben wij een ruime keuze in tuingereedschap zoals schoffels, snoeischaren en slangenhaspels van diverse merken en dus verschillende prijsklasses. Mocht u vragen hebben over ons assortiment, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Gereedschap_Beeker Tuincentrum

Het juiste tuingereedschap

Tuinieren is leuker én sneller met het juiste tuingereedschap. Gereedschap voor in de tuin is echt onmisbaar wanneer je je tuin netjes wilt houden en er is gereedschap geschikt voor elke tuinklus. Voor grote klussen is het begrijpelijk dat u het liefst met elektrisch tuingereedschap te werk wilt gaan. Voor de wat kleinere klussen is hand gereedschap natuurlijk ook prima. Wanneer u een gazon heeft is een elektrische grasmaaier of grastrimmer echt ideaal. Wanneer u een boom in of vlak naast uw tuin heeft staan, is een bladblazer weer onmisbaar. Of denk bijvoorbeeld aan een hogedrukreiniger om uw groene tegels weer mooi te maken. Bij Beeker Tuincentrum vindt u alles wat u nodig heeft!

Gereedschap_Beeker Tuincentrum

Innovatief tuingereedschap 

Tegenwoordig zijn er allemaal nieuwe technologieën die het tuinieren een stuk makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld maar aan een ouderwetse heggenschaar, dan was de heg snoeien een flinke klus. Gelukkig zijn er allemaal apparaten ontwikkeld die dit soort klussen een stuk eenvoudiger maken. Bij het gebruik van elektrisch tuingereedschap is het wel belangrijk dat u uw hoofd er goed bij houdt! Een ongeluk zit natuurlijk altijd in een klein hoekje. Weet waar u mee bezig bent en zorg dat kinderen en huisdieren uit de buurt van het elektrische tuingereedschap blijven. Loopt u even naar binnen om te pauzeren? Trek dan even de stekker van het gereedschap er uit.

Gereedschap_Beeker Tuincentrum

Jouw tuingereedschap kopen in Beek

Heeft u bepaald tuingereedschap op het oog? Wilt u bijvoorbeeld de heggenschaar nog even in uw handen houden voordat u beslist welke u koopt? Kom dan gezellig langs Beeker Tuincentrum in Beek. Onze exacte locatie en openingstijden kunt u vinden op onze contactpagina. Graag tot ziens in ons tuincentrum in Beek voor tuingereedschap in alle soorten en maten!