Clayfibre

Hebben jullie al gehoord van de geweldige buitenpotterie gemaakt van Clayfibre? Deze potten zijn niet alleen super stijlvol, maar ook nog eens lichtgewicht en duurzaam. Ze zijn vervaardigt van klei en glasvezel. Zo hoef je niet meer te sjouwen met zware kleipotten, maar kan je ze gewoon met één hand optillen. Dat is nog eens lekker makkelijk!

Clayfibre potten van Mega Collections

En wist je dat wij hier bij Tuincentrum Beeker een topcollectie van Mega Collections hebben? Ja, je leest het goed, MEGA. Dat betekent dat we de allerbeste en meest diverse selectie van clayfibre potten hebben die er is. Dus of je nu op zoek bent naar een kleurrijke bloempot voor je dakterras of een strakke, moderne pot voor je tuin, wij hebben het allemaal.

Voordelen clayfibre potten voor buiten

En niet te vergeten, onze Clayfibre potten zijn bestand tegen extreme temperaturen. Dus zelfs als het kwik tot ver onder nul daalt, blijft jouw favoriete plant lekker warm en knus in zijn potje. En als het weer zonniger wordt, kan je de potjes met gemak verplaatsen naar een nieuw plekje.

Nieuwe plantenbak kopen

Kortom, als je op zoek bent naar stijlvolle, duurzame en lichtgewicht buitenpotterie, kom dan langs bij Tuincentrum Beeker en ontdek onze geweldige collectie van Mega Collections. Want zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van mega goede deals?

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten en Plantenbakken