Grond- en meststoffen

Grond- en meststoffen variëren van de standaard potgrond, tuingrond en turf tot aan specifieke grondsoorten speciaal voor een bepaalde kamerplant of tuinplant. Bij Beeker Tuincentrum bent u aan het juiste adres voor verschillende grond- en meststoffen, waarmee u uw planten optimaal kunt laten groeien en bloeien. Zo vindt u bij ons ook onze eigen Beeker Potgrond. Dit is potgrond waar voor 60 dagen voeding in zit. Deze voeding helpt de planten om beter te kunnen groeien en bloeien, waar u veel plezier van zult hebben!

Grond- en meststoffen bij Beeker Tuincentrum

Als we het hebben over grond, zoals potgrond of tuingrond, dan zijn er tegenwoordig veel verschillende grondsoorten te bedenken. Er zijn namelijk veel verrijkte varianten verkrijgbaar voor specifieke planten. Bepaalde voedingswaarden worden dan toegevoegd waar de plant veel aan heeft. Zo wordt er voor orchideeën gebruik gemaakt van boomschorssnippers bijvoorbeeld. Wij verkopen in ons tuincentrum onze eigen Beeker Potgrond voor €4,99 per stuk en 3 stuks voor €12,50. In onze eigen potgrond zit tevens voeding voor 60 dagen. 

De tuingrond verbeteren

De grond van uw tuin heeft u helaas niet volledig voor het uitkiezen. Wat u wel kunt doen is de grond verbeteren, en de juiste planten daarop afstemmen. Zo kunt u goede combinaties maken van planten die bij de grond passen en daar goed gedijen. Daarnaast kunt u de grond verbeteren met behulp van de juiste soorten tuingrond, die precies de benodigde toevoegingen bevat om de grond luchtiger te maken. Daarnaast zijn meststoffen raadzaam voor extra voedingsstoffen. Zo kunt u de goede combinatie samenstellen van voedingsstoffen, waar uw planten goed op zullen groeien. 

Verschillende soorten meststoffen

Ook meststoffen zijn verkrijgbaar voor specifieke planten, of voor algemeen gebruik. Op het gebied van meststoffen zijn er een aantal categorieën: 

  • organische meststoffen
  • kunst meststoffen
  • organische minerale meststoffen

De verschillende soorten meststoffen brengen verschillende met eigenschappen met zich mee. Vooral qua voedingsstoffen en de snelheid waarmee deze worden opgenomen maakt dit een verschil voor de bodem. 

Grond en meststoffen Beeker Tuincentrum

Beeker Potgrond kopen voor gezonde planten

Als u mooie planten op pot heeft staan, dan wilt u natuurlijk graag dat deze mooi blijven groeien en bloeien. Goede potgrond is daar een belangrijk onderdeel van. Zo kunt u de planten een handje helpen door potgrond met voeding te geven aan de planten. Beeker Potgrond is onze eigen grond die wij vermengd hebben met voeding voor 60 dagen. Deze vindt u in ons tuincentrum voor scherpe prijzen.. Zo kunt u uw planten net dat beetje extra geven, waar u veel plezier van zult hebben!

Bezoek ons tuincentrum in Beek voor meer informatie over Beeker Potgrond

Als u vragen heeft over de verbetering van de bodem in uw tuin, de juiste meststoffen, of de goede grondsoorten voor uw planten, dan bent u bij Beeker Tuincentrum van harte welkom. Wij helpen u graag met advies en informatie en staan u graag te woord! Ook voor de scherp geprijsde Beeker Potgrond bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over onze eigen potgrond in het tuincentrum. Graag tot ziens bij Beeker Tuincentrum!