Over ons

Over ons

Beeker Tuincentrum is een begrip in de regio en bestaat dit jaar 50 jaar. De echte groenspecialist, dat zijn wij. Kom voor kamerplanten, vaste tuinplanten, zomerbloeiers en voorjaarsbloeiers naar Beeker tuincentrum in Beek! 

Assortiment Beeker Tuincentrum

Bent u op zoek naar onze welbekende Hanging baskets? Ons aanbod is afhankelijk van het seizoen. Binnenshuis moet het ook aangenaam zijn en met mooie groene en bloeiende kamerplanten, plantenbakken, bloempotten, vazen en andere woonaccessoires uit ons tuincentrum gaat dat zeker lukken. Bent u minder goed ter been? Geen probleem ons tuincentrum is rolstoelvriendelijk en wij hebben een lift waarmee u de 1e etage van ons tuincentrum kunt bereiken. Klik hier voor onze actuele openingstijden!

Vijverafdeling

Wij beschikken ook over een actuele vijverafdeling. Laat u adviseren door onze vijverspecialist die beschikt over kennis rondom vissenziektes, vijverpompen, vijverfilters en alles wat hierbij hoort. Wij hebben een aantal bekende, hoogwaardige merken in ons assortiment waaronder:

Hovenier

Naast tuincentrum zijn wij ook hovenier. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden tuinen voor zowel de zakelijke alsook de particuliere markt. Wilt u uw tuin laten aanleggen door onze ervaren tuinspecialisten? Wij geven u graag advies wat de mogelijkheden voor u zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in ons tuincentrum!

Adres: Adsteeg 31, 6191PW BEEK
Bel ons:  +31464372881 
Mail ons: [email protected] 
Klik hier voor onze Facebook pagina