Bodembedekkers

Bij Beeker Tuincentrum bent u aan het juiste adres voor mooie bodembedekkers voor in uw tuin. Bodembedekkers zijn niet alleen mooi, ze helpen ook nog eens om onkruid te voorkomen. Daar waar de bodembedekkers groeien, krijgt onkruid geen kans! Dat is een win-win situatie terwijl uw tuin ook nog eens mooi groen blijft. Bij Beeker Tuincentrum vindt u verschillende soorten bodembedekkers, waar u veel plezier van zult hebben!

Bodembedekkers kopen bij Beeker Tuincentrum

U vindt in ons tuincentrum een divers aanbod aan bodembedekkers. In het seizoen hebben wij verschillende aanbiedingen van verschillende soorten sixpacks tegen scherpe prijzen. Wij bieden onder andere aan:

  • vinca minor (wit en paars)
  • cotoneaster
  • waldsteinia
  • phlox
  • sagina
  • pachysandra terminalis
  • heuchera

De bodembedekkers groeien zoals de naam al doet vermoeden in de breedte. Daarmee zijn ze een goede oplossing tegen onkruid, maar dat is zeker niet de enige reden om voor dit soort planten te kiezen. Ze zijn namelijk ook nog eens erg mooi en kunnen ofwel een prachtig groen tapijt vormen, of vrolijke bloemetjes verspreiden waar iedereen blij van wordt! De verschillende bodembedekkers hebben allemaal hun kenmerken qua gewenste standplaats, verzorging, winterhardheid enzovoort. Voor een uitgebreid advies over geschikte bodembedekkers voor in uw tuin, kunt u uiteraard bij ons terecht. 

Bodembedekkers Beeker Tuincentrum

Bloeiende bodembedekkers

Er zijn verschillende bloeiende bodembedekkers die de border een gezellige en kleurrijke uitstraling geven. Zo is er bijvoorbeeld de vinca minor, ook bekend als maagdenpalm met witte of paarse bloemetjes. De pachysandra terminalis, ook wel schaduwkruid genoemd, geeft witte bloemen en een glanzend groen blad. Het voordeel van de vinca minor is dat deze wintergroen en winterhard is. Daarnaast bloeit ze van januari tot en met mei en staat ze zowel in de schaduw, halfschaduw, als in de zon. Ook de pachysandra terminalis is winterhard en wintergroen. Deze staat het beste in schaduw, of in halfschaduw. 

Ontdek de Super Deals van Beeker Tuincentrum

In het hoogseizoen vindt u bij ons sterke Super Deals op het aanbod aan bodembedekkers. Zo kunt u met veel korting uw bodem bedekken en genieten van veel groen en vrolijke kleuren! Tijdens de Super Deals kiest u bij ons sixpacks bodembedekkers uit voor een vaste lage prijs. Er zijn uiteraard verschillende soorten verkrijgbaar, zodat er voor iedere liefhebber een passende sixpack te vinden is. Kom hiervoor gezellig langs in ons tuincentrum in Beek, dan kunt u snel aan de slag met het bedekken van de bodem in uw tuin en krijg onkruid geen kans meer!

Graag tot ziens bij Beeker Tuincentrum voor bodembedekkers en meer!

Bij Beeker Tuincentrum vindt u het hele jaar door al uw benodigdheden voor een mooie en goed verzorgde tuin. Als u vragen heeft over de bodembedekkers dan adviseren wij u uiteraard graag. Ook voor tuingereedschap en grond- en meststoffen om uw bodembedekkers zo goed mogelijk te verzorgen kunt u in ons tuincentrum terecht! Met bodembedekkers heeft u én een mooie tuin én minder kans op onkruid. Dat is een mooie win-win situatie waar u veel plezier van zult hebben! Graag tot ziens bij Beeker Tuincentrum in Beek! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten