Sfeer en cadeau

Bent u op zoek naar sfeer en cadeau artikelen? Naast kamerplanten en tuinplanten kunt u bij ons terecht voor de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. Geef uw eigen huis een nieuwe look of verras iemand met een mooi cadeau. Bij ons doet u volop inspiratie op blijft u op de hoogte van de nieuwste trends in woonaccessoires.

Assortiment Sfeer en cadeau

Ons assortiment sfeerartikelen en cadeaus bestaat onder andere uit:

  • Woonaccessoires: ons assortiment woonaccessoires bestaat onder andere uit potten, vazen en manden. Als u bij ons tuincentrum in Beek bent, koopt u naast een mooie kamerplant of tuinplant gelijk een bijpassende pot. Stel zelf een mooie set bij ons samen of vraag onze medewerkers om advies. Daarnaast bieden wij producten als kaarsen, beeldjes en geurstokjes om uw interieur op te fleuren.
  • Foam- en zijdebloemen: wij hebben foam- en zijdebloemen in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Door mooie foambloemen te combineren met echte snijbloemen, geniet u langer van uw boeket zonder wekelijks nieuwe bloemen te moeten kopen. Schik foam- of zijdebloemen in een mooie bijpassende pot en creëer een prachtig kunstwerk voor op tafel. Kunstbloemen doen het ook goed in de hal of in de slaapkamer. Zijdebloemen zijn tegenwoordig amper te onderscheiden van echte bloemen. Daarnaast is een voordeel dat kunstbloemen natuurlijk niet verwelken en daardoor geen houdbaarheidsdatum hebben.

Woonaccessoires - Beeker

Zijdebloemen verzorgen

Om zijdebloemen mooi te houden, is het handig als u de bloemen regelmatig afstoft met een stoffer of plumeau. Als de bloemen er wat grauwig uit gaan zien is het een idee om de bloemen te wassen in lauw water met een beetje wasmiddel wat geschikt is voor zijde. Laat de zijdebloemen daarna drogen aan de waslijn. Knijp of wring de bloemen nooit uit!

Woonaccessoires voor elk seizoen

Of het nu Pasen, Pinksteren, Halloween, Kerstmis of gewoon een mooie zomerdag is, bij Beeker Tuincentrum hebben we schitterende woonaccessoires voor elk seizoen. Bent u op zoek naar fraaie beeldjes, vazen, bijzettafeltjes, kleedjes, krukjes of schilderijen? Bekijk ons sfeerassortiment in ons tuincentrum in Beek en stijl uw interieur naar de tijd van het jaar!

Woonaccessoires - Beeker

Cadeau en sfeerartikelen kopen in Beek

Wilt u ook graag cadeau en sfeerartikelen aanschaffen? Kom gezellig bij ons rondstruinen in ons tuincentrum in Beek, gelegen nabij Maastricht. Naast onze sfeer en cadeauartikelen bieden wij mooie kamerplanten, tuinplanten en plantenbakken. Ons tuincentrum is zeker een bezoek waard! Onze openingstijden en exacte locatie vindt u op onze contactpagina. Wij zien u graag eens langskomen! 

Sfeer en cadeau_Tuincentrum Beeker