Sfeer en cadeau

Bent u op zoek naar sfeer en cadeau artikelen? Naast kamerplanten en tuinplanten kunt u bij ons terecht voor de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. U kunt er natuurlijk uw eigen huis een nieuwe look mee geven, maar het is natuurlijk nog leuker om iemand een mooi cadeau te schenken. Bij ons kunt u volop inspiratie opdoen en u blijft op de hoogte van de nieuwste woonaccessoires.

Assortiment Sfeer en cadeau

Ons assortiment in sfeerartikelen en cadeaus bestaat uit onder andere:

  • Woonaccessoires: ons assortiment woonaccessoires bestaat onder andere uit potten, vazen en manden. Als u bij ons tuincentrum in Beek bent kunt u dus naast een mooie kamerplant/tuinplant gelijk een bijpassende pot aanschaffen. U kunt dus een mooie set bij ons samenstellen! Daarnaast bieden wij producten als kaarsen, beeldjes en geurstokjes om uw interieur op te fleuren.
  • Foam- en zijdebloemen: wij hebben foam- en zijdebloemen in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Door mooie foambloemen te combineren met een bijpassende pot, kan je een prachtig kunstwerk creëren voor bijvoorbeeld op tafel. U kunt ook een mooi boeket in uw hal neerzetten. Zo oogt uw huis meteen vrolijk als er gasten binnen komen. De zijdebloemen zijn amper te onderscheiden van echte bloemen. Daarnaast is een voordeel dat foambloemen natuurlijk geen houdbaarheidsdatum hebben! 

    Om de zijdebloemen mooi te houden is het handig als u de bloemen regelmatig afstoft met een swiffer of plumeau. Als de bloemen er wat grauwig uit gaan zien is het een idee om de bloemen te wassen in lauw water met een beetje wasmiddel wat geschikt is voor zijde. De zijdebloemen kunt u daarna het beste laten drogen aan de waslijn. De bloemen moet u nooit uitknijpen of uitwringen.

Sfeer en cadeau_Tuincentrum Beeker

Cadeau en sfeerartikelen kopen in Beek

Wilt u ook graag cadeau en sfeerartikelen aanschaffen? Kom gezellig bij ons rondstruinen in ons tuincentrum in Beek, gelegen nabij Maastricht. Naast onze sfeer en cadeauartikelen bieden wij mooie kamerplanten, tuinplanten en plantenbakken. Ons tuincentrum is zeker een bezoek waard! Onze openingstijden en exacte locatie kunt u vinden op onze contactpagina. Wij zien u graag eens langskomen!