Hovenier

Hovenier

Naast een veelzijdig tuincentrum zijn wij ook hovenier. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij in Limburg dé specialist op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud, bestrating, beplanting en andere tuin werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat uw tuin helemaal in orde is voor het komende seizoen. Onze tuinspecialisten die jarenlange ervaring hebben op het gebied van tuinaanleg, tuin onderhouden, vijver aanleggen en graszoden leggen, maken uw tuin tot een ware ontspanningsplek waar u geniet van alle prachtige planten en bloemen. Wilt u een onderhoudsvrije tuin? Wilt u een vijver in de tuin? Of wilt u een weelderige tuin? Wat uw wens ook is, onze hoveniers maken van uw tuin uw droomtuin!

Uw hovenier in Limburg

Waarom kiest u voor hovenier-werkzaamheden van Beeker Tuincentrum?

  • Wij beschikken over tuinspecialisten met jarenlange ervaring
  • Wij stemmen alle werkzaamheden af op uw persoonlijke wensen
  • De tuinspecialisten leveren kwaliteit tegen een marktconforme prijs

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Onze ervaren tuinspecialisten zorgen ervoor dat uw tuin er prachtig volgens uw wensen bij komt te liggen, zoals van tevoren is afgesproken met onze tuinspecialisten. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met onze hoveniers. Bespreek uw wensen en laat weten wat u belangrijk vindt bij het realiseren van uw droomtuin. Onze hoveniers geven hun eerlijke mening en leggen u precies uit wat wel en niet mogelijk is. Naast volledige tuinrenovaties bieden wij ook onderhoudsdiensten aan. Elk seizoen pakken onze hoveniers verschillende tuinen in Limburg aan. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, er is altijd wat te doen in de tuin! Onze ervaren tuinspecialisten helpen u graag bij het onderhouden van uw tuin. 

  • Wilt u uw tuin door ons laten aanleggen met mooie tuin- en zomerplanten
  • Wilt u uw tuin door ons laten voorzien van graszoden?
  • Wilt u uw tuin door ons op regelmatige basis laten onderhouden?
  • Wilt u uw tuin door ons laten bestraten?
  • Wilt u door ons een vijver laten aanleggen?

Tuinonderhoud hovenier - Beeker Tuincentrum

Wat voor tuin u ook wilt, onze hoveniers denken graag met u mee. Wij maken altijd van tevoren een duidelijk plan en delen de voorgenomen kosten. Zo staat u nooit voor verrassingen en weet u precies waar u aan toe bent. 

Tuin bestraten - hovenier - Beeker Tuincentrum

Maak een afspraak met onze hoveniers

Ziet u bovenstaande al helemaal voor u? Neem dan eens contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers. Wij adviseren u graag. Samen bespreken we de mogelijkheden om van uw tuin een prachtexemplaar te maken. Natuurlijk voorzien wij u ook graag in onderhoud. Kom langs in ons tuincentrum te Beek of neem contact met ons op via onderstaande gegevens. Graag tot ziens bij Beeker Tuincentrum in Beek, Limburg.

Adres: Adsteeg 31, 6191PW BEEK
Bel ons: +31464372881 
Mail ons: [email protected]