Bewatering

Als het aan komt op tuinonderhoud is de bewatering natuurlijk een onmisbaar onderdeel. Bij Beeker Tuincentrum bent u aan het juiste adres voor een compleet bewateringsassortiment. Van ingewikkelde sproeisystemen en druppelsystemen voor het gedoseerd water geven in bloembakken tot eenvoudige gieters. Of u nu een aantal kamerplanten heeft, een balkon, een grote tuin, of een klein stadstuintje. Voor iedereen zijn er geschikte opties te vinden.

Handmatig of automatische bewatering?

Als u regelmatig weg van huis bent, de planten vergeet water te geven, of een zeer grote oppervlakte te besproeien heeft, dan kunnen automatische systemen een erg goede uitkomst zijn. Een automatisch systeem hoeft niet altijd zeer geavanceerd te zijn, er zijn namelijk verschillende soorten mogelijkheden:

  • Een druppelsysteem voor in de bloembak
  • Een volledig geautomatiseerd sproei systeem

Handmatige en automatische bewatering van de tuin

Naast de geavanceerde systemen, zijn er ook verschillende mogelijkheden om uw planten handmatig water te geven. U kunt hierbij denken aan gieters, die wij in verschillende soorten en maten hebben, en uiteraard de plantenspuiten om het blad van uw planten vochtig te maken. Handmatig water geven is natuurlijk altijd een geschikte optie voor kamerplanten, op het balkon, maar kan ook in de tuin een goede optie zijn. Ook van de gieters en plantenspuiten zijn er tegenwoordig veel verschillende opties en hippe modellen verkrijgbaar.

Bewateringssystemen en meer bij Beeker Tuincentrum

U bent van harte welkom in ons tuincentrum voor alle verschillende mogelijkheden voor de bewatering van uw tuin. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van advies over zowel automatische bewatering als handmatige bewatering. Heeft u vooraf al vragen? Neem dan contact met ons op, 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap