Bloempotten en Plantenbakken

Voor bloempotten en plantenbakken van topmerken als Capi, Elho en Mega Collections bent u bij Beeker tuincentrum aan het juiste adres! Stijlvolle bloempotten en plantenbakken fleuren uw balkon, tuin, of woonkamer op brengen direct meer sfeer met zich mee. Maak de mooiste combinaties van diverse potten met verschillende structuren en kleuren. Wij hebben stevige buitenpotten en lichte binnenpotten. Ontdek de nieuwste collecties van duurzaam materiaal en kies uw favoriet.

Verschillende soorten bloem- en plantenbakken

Er zijn verschillende soorten en maten van bloempotten en plantenbakken verkrijgbaar. Wij hebben diverse materialen in ons assortiment, waarvan er weer verschillende maten en varianten verkrijgbaar zijn. Zo hebben wij onder andere binnen- en buitenpotten of -bakken gemaakt van:

Capi Europe potten - Beeker

Glas is uiteraard een geschikt materiaal voor bloemenvazen, maar bij planten die weinig grond nodig hebben zoals een orchidee staat glas ook erg mooi. Keramieken potten onderscheiden we in binnen en buiten, voor geglazuurde keramieken potten is het geen probleem om 's winters buiten te staan, maar voor sommige terracotta (afhankelijk van de kwaliteit) is het beter om 's winters naar binnen te gaan. Kunststof is een zeer voordelig materiaal, het is licht, gaat lang mee, is vochtbestendig en is in vele kleuren beschikbaar. Mandwerk is vaak te vinden in combinatie met Mediterraanse planten, bloembollen of schattige bloeiende plantjes voor een romantische uitstraling. Ook zinken potten zijn de afgelopen jaren niet uit het zicht geweest, met de robuuste uitstraling geeft u uw tuin een stoere look.

Potterie van topmerken

Bij Beeker Tuincentrum hebben wij elk seizoen de mooiste potten en bakken van topmerken als:

  • Capi Europe 
  • Elho
  • Mega Collections

Ontdek onze grote collectie aan binnenpotten, gemaakt van licht materiaal wat het makkelijk maakt om de pot te verplaatsen. Veel van onze buitenpotten zijn vorstbestendig en daarom bestand tegen alle soorten weersomstandigheden. Laat uw potten zowel in de winter als in de zomer met een gerust hart buiten staan. 

Buitenpotten - Beeker

Bloempotten en plantenbakken voor binnen en buiten

Het verschil tussen binnen- en buitenpotten zit hem in twee dingen:

  • Buitenpotten hebben een gat in de bodem waardoor het overtollige water wegloopt.
  • Buitenpotten zijn gemaakt van weerbestendig materiaal (vorst/zon/regen)

Wij bieden verschillende materialen die u zowel binnen als buiten gebruikt. Terracottapotten variëren sterk in kwaliteit waardoor het bij sommige varianten beter is om deze 's winters niet buiten te plaatsen. Voor terracottapotten geldt het advies altijd dat u de pot ondersteboven opbergt zodat er geen water in blijft staan. Dit beschadigt de pot en maakt het materiaal poreus.

Graag tot ziens bij Beeker tuincentrum voor potterie en meer!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum om mooie combinaties samen te stellen van bloempotten, plantenbakken en planten. U kunt in ons tuincentrum voldoende inspiratie opdoen om huis en tuin op te fleuren. Ook vindt u bij ons mooie cadeaus zoals planten arrangementen, die vaak erg in de smaak vallen! Ons tuincentrum is gevestigd in Beek en is in de maanden april en mei 7 dagen per week geopend. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 046 437 2881, of door een mail te sturen naar [email protected]. Graag tot ziens bij Beeker Tuincentrum!