Kerstbomen

Er gaat natuurlijk niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. In ons Beeker Tuincentrum in Beek kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Heeft u niet zoveel plek in huis? Zelfs dan is er vast en zeker een geschikte kerstboom voor u te vinden. Onze kerstbomen zijn vanaf 26 november in ons tuincentrum, zorg dat u niet te lang wacht zodat u nu alvast de mooiste kerstboom kunt uitzoeken voor in uw woonkamer. De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om uw perfecte boom uit te zoeken. Heeft u liever geen echte kerstboom in uw huis, dan kunt u kiezen uit een ruim aanbod kunstkerstbomen. Op onze kerstshow vindt u alle benodigdheden voor een prachtige kerst. 

ECHTE KERSTBOOM BEEKER TUINCENTRUM

Bij Beeker Tuincentrum koopt u vanaf 26 november prachtige kerstbomen. Onze tuinkas is geheel overdekt en staat tijdens de kerstperiode vol met kerstbomen. Zoek uw droomboom uit en haal de kerstsfeer in huis! Wij zetten de voordelen van een kerstboom uitzoeken in ons tuincentrum voor u op een rijtje:

  • Ons tuincentrum is overdekt. Zo doet u ook tijdens regen en sneeuw gewoon uw kerstinkopen zonder dat uw kleding of kerstboom nat wordt. 

  • Onze kerstbomen zijn van zeer goede kwaliteit. Wij werken met onze vaste leverancier die zorgt voor een uitstekende kerstboom met volle naalden. Een kerstboom van Beeker Tuincentrum is een échte aanvulling op uw kerstwoonkamer.

  • Onze kerstbomen staan gepresenteerd in een kerstboomstandaard. Zo ziet u direct hoe de kerstboom in uw woonkamer komt te staan. Daarnaast hoeft u de kerstboom alleen uit te zoeken, onze medewerkers pakken de kerstboom voor u in en indien nodig, brengen zij deze naar uw auto. Dat is de uitstekende service die Beeker Tuincentrum al meer dan 50 jaar biedt!

Kerstboom - Beeker Tuincentrum

SOORTEN KERSTBOMEN

Vanaf eind november verkopen wij veel verschillende soorten kerstbomen. Of het nu gaat om hoge kerstbomen, kleine kerstbomen of brede kerstbomen. Enkele soorten kerstbomen die wij verkopen zijn:

  • Nordmann
  • Fijnspar
  • Blauwspar
  • Servische spar
  • Fraseri spar

Kom gerust eens een keer langs bij Beeker Tuincentrum, dan bekijkt u met eigen ogen ons kerstbomenassortiment en zoekt u zelf de perfecte boom uit. Daarnaast ontdekt u meteen de mooiste decoraties en verlichting op onze sfeervolle kerstshow. Bereid u voor op een prachtige kerst en maak van kerst 2022 een magisch feestje.

Kerstbomen - Beeker

KERSTBOOM KOPEN LIMBURG

Het maakt niet uit wat voor soort kerstboom u zoekt. De Nordmann, Fijnspar en Blauwspar zijn slechts enkele voorbeelden van kerstbomen die wij verkopen in ons tuincentrum in Beek. Kom langs, laat u adviseren en geniet uiteindelijk van een mooie kerstboom tijdens de feestdagen. Bekijk onze openingstijden en hopelijk zien we u binnenkort bij Beeker Tuincentrum. Uiteraard stelt u gerust uw vragen aan ons personeel bij het uitkiezen van een kerstboom. Wij denken graag met u mee. Vraag onze medewerkers om hulp bij het maken van uw keuze! 

KERSTVERLICHTING EN KERSTVERSIERING

Bij een kerstboom hoort natuurlijk ook kerstverlichting en kerstversiering. Ook dit jaar toveren wij ons tuincentrum geheel om tot kerstwinkel. In ons tuincentrum in Beek vindt u de nieuwste kersttrends, de mooiste kerstverlichting en bijzondere kerstballen in verschillende kleuren en maten. Wilt u liever geen echte kerstboom? Ook voor kunstkerstbomen bezoekt u ons tuincentrum, zo is er voor ieder wat wils. Tot ziens bij onze magische kerstshow. Benieuwd naar het volledige assortiment kerstverlichting en kerstversiering

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen