Eenjarigen, kuipplanten en kruiden

Wilt u genieten van een mooi assortiment aan bloeiende planten in de tuin? Dan bent u bij Beeker Tuincentrum aan het goede adres. Naast bloembollen en vaste planten bieden wij veel keuze in eenjarige planten, kuipplanten en kruiden. Kom langs bij ons tuincentrum in Beek en vraag onze medewerkers gerust om advies over de perfecte planten voor uw tuin. 

Eenjarige planten

Eenjarigen worden ook wel perkplanten genoemd. Met deze planten in de tuin kunt u maandenlang genieten van kleurrijke bloemen in de tuin. U kunt ze op vele verschillende manieren verwerken in uw tuin of op uw balkon door ze te plaatsen in een bloembak, hanging basket, balkonbak of gewoon in de perk. Veel verzorging hebben ze niet nodig. Wanneer u zorgt dat ze voldoende water krijgen, kunt u er tot de herfst van genieten. Perkplanten zijn er in allerlei maten, kleuren en soorten:  

  • Afrikaantjes
  • Begonia
  • Viooltjes
  • Petunia
  • Vergeet me nietjes

petunia en lantana

Kuipplanten

Bent u op zoek naar de bloeiende planten die u hebt gezien op uw vakantieadres in het buitenland? Bij Beeker Tuincentrum hebben wij een groot assortiment kuipplanten zoals de Oleander, Abutilon, Lantana of Fuchsia. Kuipplanten zijn afkomstig uit de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee en worden gehouden in een pot. Geef ze in het voorjaar en in de zomer een lekker warm plekje op het terras of zet ze in de tuin. Doordat het van oorsprong (sub)tropische planten zijn, is het belangrijk om ze voor de herfst en de eerste nachtvorst te verplaatsen naar een koele en vorstvrije plaats. Geef ze heel weinig water tot ze in het voorjaar weer uit gaan lopen, dan mogen ze ook verpot en wat teruggesnoeid worden.

Kruiden

Geniet van kruiden uit eigen tuin. Kies de gewenste kruiden uit op onze kruidenafdeling, zaai ze in en zie de kruiden groeien. Een aantal kruiden overleven onze zachte winters zoals bieslook en munt. Andere kruiden moeten elk voorjaar gezaaid worden. Wilt u liever kruiden kant en klaar in pot? Ook die zijn verkrijgbaar op onze speciale afdeling.

Eenjarige planten, kuipplanten en kruiden kopen in Limburg

Kom langs bij Beeker Tuincentrum in Beek (nabij Maastricht) en laat u adviseren over uw tuin. Ons assortiment perkgoed, kuipplanten en kruiden biedt voldoende keuze en bevat voor elke tuin de perfecte planten. 7 dagen per week bent u van harte welkom bij Beeker Tuincentrum. Graag tot ziens!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten