Eenjarigen en kuipplanten

Wilt u genieten van een mooi assortiment aan bloeiende planten in de tuin? Dan bent u bij Beeker Tuincentrum aan het goede adres. Naast bloembollen en vaste planten bieden wij veel keuze in eenjarige planten en kuipplanten. Kom langs bij ons tuincentrum in Beek en vraag onze medewerkers gerust om advies over de perfecte planten voor uw tuin. 

Bekijk openingstijden

 

Eenjarige planten

Eenjarigen worden ook wel perkplanten genoemd. Met deze planten in de tuin geniet u maandenlang van kleurrijke bloemen in de tuin. Verwerk perkplanten op vele verschillende in uw tuin of op uw balkon. Plaats ze bijvoorbeeld in een bloembak, hanging basket, balkonbak of gewoon in de perk. Veel verzorging hebben ze niet nodig. Wanneer u zorgt dat ze voldoende water krijgen, geniet u er tot de herfst van. Perkplanten zijn er in allerlei maten, kleuren en soorten. Hieronder noemen we vijf van onze favorieten.

  1. Afrikaantjes
  2. Begonia
  3. Viooltjes
  4. Petunia
  5. Vergeet-me-nietjes

petunia en lantana

Kuipplanten

Bent u op zoek naar bloeiende planten die u hebt gezien op uw vakantieadres in het buitenland? Bij Beeker Tuincentrum hebben wij een groot assortiment kuipplanten zoals de Oleander, Abutilon, Lantana of Fuchsia. Kuipplanten zijn afkomstig uit de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee en worden gehouden in een pot. Geef ze in het voorjaar en in de zomer een lekker warm plekje op het terras of zet ze in de tuin. Doordat het van oorsprong (sub)tropische planten zijn, is het belangrijk om ze voor de herfst en de eerste nachtvorst te verplaatsen naar een koele en vorstvrije plaats. Geef ze heel weinig water tot ze in het voorjaar weer uit gaan lopen, dan mogen ze ook verpot en wat teruggesnoeid worden.

Kuipplanten - Beeker

Eenjarige planten en kuipplanten kopen in Limburg

Kom langs bij Beeker Tuincentrum in Beek (nabij Maastricht) en laat u adviseren over uw tuin. Ons assortiment perkgoed en kuipplanten biedt voldoende keuze en bevat voor elke tuin de perfecte planten. Wij zijn zeven dagen per week geopend. U bent elke dag van harte welkom bij Beeker Tuincentrum. Graag tot ziens! Neem voor actuele voorraadinformatie contact op met ons tuincentrum.

Bekijk openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten