Grazoden kopen nabij Sittard in de provincie Limburg

Voor het mooiste gazon van de straat bent u bij Beeker Tuincentrum aan het juiste adres. Bij ons vindt u specialisten die u helpen bij het aanleggen van een gazon, het onderhouden van een gazon en bij het herstellen van een gazon. Denkt u erover na om een gazon aan te leggen in de tuin? Wat een super idee! Bij Beeker Tuincentrum hebben we zowel in het voorjaar als in het najaar een mooi aanbod aan graszoden. Deze opgerolde grasmatten zijn handig in gebruik en voorzien uw tuin in een dag van een groen gazon! Wilt u ook binnen één dag een mooi grasveldje in de tuin? Neem dan contact op met uw gazonspecialist van Limburg: Beeker Tuincentrum. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring en hebben veel inwoners van Beek, Sittard en Maastricht van mooie gazons voorzien. Bent u op zoek naar graszoden in de buurt van Sittard in provincie Limburg? Of het nou een speelgazon voor de kinderen, een sportgazon voor de voetballers, of een schaduwgazon voor de schaduwtuin is. Wacht niet langer en kom langs bij Beeker Tuincentrum, uw gazonspecialist in Limburg om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden voor elke tuin een passend gazon!

Graszoden bij Sittard

Bij Beeker Tuincentrum vindt u in het voorjaar en najaar de beste kwaliteit graszoden van Limburg. Wij hebben zowel speelgazon, siergazon als schaduwgazon in ons assortiment. De grasmatten van Beeker Tuincentrum zijn van goede kwaliteit. De wortels van de grassprietjes wortelen diep in de grond. Dit resulteert in sterke grassprietjes die niet snel breken en het hele jaar door mooi groen blijven. Voor het beste resultaat adviseren wij u om in het voorjaar en in het najaar te kalken en regelmatig het gras te maaien. Grasmaaien helpt het ontwikkelen van een sterk wortelsysteem. Door de grassprietjes te maaien, steken zij energie in het aansterken van hun wortels. Zo behoudt u een sterk gazon! Heeft u vragen over uw gazon en wilt u advies over het onderhouden van uw grasmat? Bij Beeker Tuincentrum hebben we gazonspecialisten in huis die elke vraag met betrekking tot gazons met liefde beantwoorden. Ons tuincentrum is meer dan alleen een tuincentrum. Koopt u uw graszoden bij ons, dan bieden wij ook de mogelijkheid om de graszoden bij u in de tuin aan te leggen. Kom langs in Beek!

Graszoden Beeker Tuincentrum Limburg

Speelgazon aanleggen nabij Sittard

Een mooi speelgazon, ideaal als u kleine kinderen heeft of wanneer u huisdieren heeft die graag op het gras liggen. Maar ook voor uzelf is een groen speelgazon de moeite waard. Voor de graszoden in Limburg bent u bij ons tuincentrum in Limburg aan het juiste adres. Of het nu gaat over graszoden leggen, of over graszoden onderhouden, alles wat u nodig heeft wordt u hier aangeboden. U kunt zelf gras zaaien of u kunt graszoden kopen, waar gaat bij u de voorkeur naar uit?

Grazoden kopen nabij Sittard?

Graszoden kopen of toch zelf alles inzaaien? Het kan allemaal! Het ligt er maar net aan hoe snel u wilt dat u een mooi gazon in de tuin heeft. U wilt in ieder geval een mooie groene grasmat in uw tuin. Dit kan als u kiest voor een grassoort die bij u past. Wilt u bijvoorbeeld:

Speelgazon is sterk gras waar de kinderen op kunnen ravotten, maar u kunt ook kiezen voor gras met een hogere sierwaarde. Houd er dan rekening mee dat deze wat kwetsbaarder zijn. Bij ieder gazon is het van belang dat u het regelmatig bemesten en in het voorjaar moet u even het mos en het onkruid verwijderen. Een gazon inzaaien kan uiteraard ook, maar wilt u een snel resultaat zien? Bestel dan complete graszoden

Graszoden, gazon, grasrollen, alles kan bij Beeker nabij Sittard!

Grasmatten, gazon, grasrollen het kan allemaal bij Beeker Tuincentrum. Laat u goed informeren over de mogelijkheden. Ook heeft u een goede grasmaaier nodig die past bij uw tuin. In het tuincentrum vindt u ook tal van gazon gerelateerde producten: grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. Komt u daarom snel een kijkje nemen in ons tuincentrum in Limburg. Vragen over graszoden? Wij staan voor u klaar!

Vind alles wat u nodig heeft in het tuincentrum

Of u nu op zoek bent naar borderplanten, heesters, bomen, vaste planten, een jarigen, hanging baskets of rozen, bij Beeker Tuincentrum hebben we het hele jaar door een ruim assortiment. In het voorjaar vindt u bij ons een kleurrijk aanbod lentebloeiers die uw tuin na de saaie winter weer kleur geven. Wist u dat niet alleen het voorjaar, maar ook het najaar een uitstekende periode is om nieuwe planten aan te planten? In de herfst is de grond namelijk nog warm, valt er genoeg neerslag en hebben planten daarom genoeg tijd om een sterk wortelstelsel te groeien voordat de winter aanbreekt. Een slimme tuinier plant in de herfst! 

Woonaccessoires nabij Sittard

Ook als u geen tuin hebt, maar op zoek bent naar leuke woonaccessoires om het in huis gezellig te maken, nodigen wij u graag uit. U vindt in ons tuincentrum diverse merken met producten in de laatste trendkleuren. Wij hebben een groot aanbod kaarsenhouders, kussens, droogbloemen, buitenpotten, vazen en binnenpotten. Een kleine aanpassing zorgt vaak al voor een groot verschil. Vervang de kussens op de bank door sierkussens in de kleur van het seizoen en verspreid een heerlijk aroma door de kamer met onze geurkaarsen. 

Faciliteiten van Beeker Tuincentrum

Wilt u ook genieten van een mooi, groen gazon in de tuin? Ziet u uzelf komende zomer al relaxen op een handdoekje in het gras? Het enige wat u nodig heeft, zijn goede kwaliteit graszoden! Beeker Tuincentrum heeft in het voorjaar en in het najaar een groot aanbod aan rollen grasmatten. Heeft u groene vingers en wilt u graag zelf aan de slag met het aanleggen van een groen gazon met behulp van graszoden? Of schakelt u graag de hulp van een professional in? Beeker Tuincentrum is uw gazonspecialist in de provincie Limburg en voorziet tuinbezitters al meer dan 50 jaar van de mooiste, groenste gazons. Ons tuincentrum is zes dagen in de week geopend en is gemakkelijk te bereiken vanuit Sittard. Op weekdagen sluit het tuincentrum om 18:00 uur en op zaterdag shopt u gezellig bij ons in het tuincentrum tot 17:00 uur. Bent u slecht ter been of zit u in een rolstoel? Geen probleem! Ons tuincentrum is rolstoelvriendelijk ingericht en beschikt over een lift waarmee u gemakkelijk de eerste verdieping bereikt. Onze parkeerplaats beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Kom dus gezellig langs bij Beeker Tuincentrum: uw gazonspecialist in Limburg!

Routebeschrijving