Graszoden Limburg

Wilt u een mooie grasmat aanleggen in de tuin, of kan uw gazon wel wat liefde gebruiken? Beeker Tuincentrum is uw specialist op het gebied van graszoden. Wij bieden de mooiste, volste graszoden van de omgeving Beek, Sittard en Maastricht aan. Woont u in Limburg en bent u op zoek naar graszoden? Beeker Tuincentrum is een professioneel tuincentrum met al meer dan 50 jaar ervaring in de tuinbranche. Of u nu op zoek bent naar speelgras, siergras of sportgras, wij hebben de geschikte grasmat voor u. 

Routebeschrijving

Klik op de jouw regio voor meer informatie 

Hoe leg je een gazon aan?

Een gazon aanleggen kan op twee manieren: met behulp van graszaad, dat u zelf zaait, of met behulp van graszoden, oftewel grasmatten. De laatstgenoemde optie scheelt u veel tijd. De grasmatten zijn namelijk al volgroeid en zijn direct klaar voor gebruik. De rollen grasmatten zijn makkelijk in gebruik en geven uw tuin direct een mooie look. Wilt u ook snel een groen gazon in de tuin? Kom dan langs bij Beeker Tuincentrum in Beek. Wij helpen graag alle tuinbezitters in de provincie Limburg aan en mooi, gezond gazon.

Graszoden Tuincentrum Beeker Limburg

Advies graszoden

Een mooi gazon in de tuin hoeft niet veel werk te zijn. Onderhoud uw gazon door te bemesten, te kalken, te sproeien, te maaien en bij te zaaien. Bij Beeker Tuincentrum vindt u alle soorten onderhoudsproducten voor een mooi, gezond en sterk gazon. Heeft u kale plekken in uw gazon of merkt u dat de kwaliteit van uw gazon achteruit gaat? Beeker Tuincentrum geeft u graag advies op het gebied van gazononderhoud. Bel ons op 046 437 2881 of stuur een e-mail naar [email protected]. Voor goede kwaliteit graszoden nodigen wij u graag uit voor een bezoek bij Beeker Tuincentrum in Limburg. Onze hoveniers staan te popelen om uw tuin te vergroenen met behulp van groene grasmatten. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, of kom langs in ons tuincentrum in Beek. Onze medewerkers adviseren u graag over de juiste grassoort en geven u een duidelijk overzicht van de kosten van het aanleggen van een gazon met graszoden. Neem contact met ons op voor de verschillende soorten grasmatten, waaronder speelgazon, sportgazon, siergazon of schaduwgazon.

Wilt u meer lezen over ons aanbod? Klik dan hier

Routebeschrijving