Vind alles voor huis en tuin bij Beeker Tuincentrum! 

Woont u in de buurt van Beek, Sittard, Heerlen en Maastricht en wilt u weten wat het beste tuincentrum vlakbij u in de provincie Limburg is? Zoek dan niet verder! Beeker Tuincentrum is een fris, gezellig tuincentrum en is gemakkelijk te bereiken. Kom gezellig huis-, tuin-, of woonshoppen bij Beeker Tuincentrum. Ons tuincentrum heeft voldoende parkeergelegenheid en is zes dagen in de week geopend. 

Plan uw route

Klik hieronder op uw regio en kom meer te weten over Beeker Tuincentrum:

Sfeer en cadeau in Beek

Tuinliefhebbers in Beek, Sittard, Heerlen en Maastricht opgelet! Koop de leukste cadeaus voor tuinliefhebbers bij Beeker Tuincentrum. Kom cadeau shoppen bij het tuincentrum bij u in de buurt. Wat dacht u van een nieuw paar tuinhandschoenen, een kweek-set, cactussen en vetplantjes, een geurkaars of droogbloemen? Wij hebben voor iedereen - groene vingers of niet - een passend cadeau! Bij Beeker Tuincentrum hebben we ook cadeaubonnen. Ideaal voor de moeilijke beslisser, iemand die de touwtjes graag zelf in handen houdt, iemand die alles al heeft, of iemand die u een uitje naar het leukste en gezelligste tuincentrum van Limburg gunt.

Hovenier Limburg

Naast tuincentrum zijn wij ook hovenier. Wilt u een tuinklus, zoals het aanleggen van een vijver, nieuwe beplanting, het plaatsen van een pergola, nieuwe bestrating of het aanleggen van een gazon door een hovenier laten uitvoeren? Onze hoveniers gaan graag met u in gesprek. Kom langs in ons tuincentrum in Beek en bespreek de mogelijkheden. Natuurlijk voorzien wij u ook graag in onderhoud. Kom langs in ons tuincentrum te Beek of neem contact met ons op. Graag tot ziens bij Beeker Tuincentrum in Beek, het gezelligste tuincentrum van Zuid-Limburg. Beeker Tuincentrum staat u graag bij in het verwezenlijken van uw droomtuin. Of u nu een landelijke tuin met veel groen, een moderne tuin met strakke borders of een natuurlijke tuin inclusief vijver wilt, onze hoveniers gaan elke klus in de omgeving van Beek, Sittard, Heerlen en Maastricht aan. 

                            Beeker Tuincentrum Limburg

Vijverspecialist Limburg

Beeker Tuincentrum is uw vijverspecialist in Beek met kennis van vijverbakken, vijverpompen, vijverfilters en waterplanten. Neem contact met ons op voor het aanleggen van een vijver in uw tuin. Wist u dat een vijver in de tuin bijdraagt aan meer biodiversiteit in uw omgeving? Heeft u geen plek voor een vijver in de tuin, of heeft u geen tuin, maar een balkon of dakterras? Bij Beeker Tuincentrum hebben we ook verschillende vijverbakken die geschikt zijn voor kleinere oppervlakten. Neem contact op voor meer informatie of kom gezellig langs in ons tuincentrum in Beek.

Frisdrank voordeel bij Beeker Tuincentrum

Ook voor het goedkoopste frisdrank in de provincie Limburg komt u naar Beeker Tuincentrum. Wij verkopen trays frisdrank als coca cola, coca cola light, coca cola zero, fanta, cassis, spa rood, spa blauw en nog meer smaken gewoon in ons tuincentrum. Deze blikjes frisdrank zijn zeer scherp geprijsd en goedkoper dan in de supermarkt! Shop voordelig frisdrank van Frisdrank Voordeel bij Beeker Tuincentrum in Beek, vlakbij Sittard, Heerlen en Maastricht.

Ruim assortiment van Beeker Tuincentrum

Het hele jaar door bieden wij de mooiste seizoenplanten aan. Of u nu in de winter op zoek bent naar bloeiende hellebores, in de herfst langskomt voor voorjaarsbollen of in de zomer afgaat op de heerlijk geurende lavendel, bij Beeker Tuincentrum hebben we altijd een breed aanbod. In het voorjaar vindt u bij ons prachtige kleurrijke hanging baskets. Deze hangende potten zorgen voor veel kleur in de tuin, de hele zomer lang! Elk seizoen bieden wij de mooiste kamerplanten, tuinplanten, potterie en woonaccessoires in de mooiste seizoenkleuren.

Onze vriendelijke, behulpzame en vakbekwame medewerkers in het tuincentrum in Limburg staan u graag te woord. Heeft u advies nodig van een groenexpert over bijvoorbeeld tuinbeplanting, gazon of meststoffen? Kom langs bij Beeker Tuincentrum in Beek, nabij Sittard, Heerlen en Maastricht. Of u nu een tuin, balkon of dakterras hebt, bij Beeker Tuincentrum vindt u altijd een plant die bij u past. Onze planten zijn altijd scherp geprijsd. Zo heeft u een mooie plant-pot combinatie voor een mooie prijs. Zoekt u een mooie pot voor uw kamerplant, of een snoeischaar voor de maandelijkse snoeibeurt?  In ons tuincentrum bieden wij een ruim assortiment huis- en tuinbenodigdheden aan tegen elk budget. Komt u ergens niet uit? Onze vakbekwame en vriendelijke medewerkers geven u graag advies. Zij beschikken over veel productkennis en begeleiden u graag naar de beste oplossing voor uw tuinvraag. 

Plan uw route