Tuincentrum Geleen

In ons tuincentrum nabij Geleen gaat u volop genieten van een ruim aanbod aan bloemen, planten en woonaccesoires. Wij zijn al meer dan veertig jaar actief in het groen en uw adviseur als het gaat over bloemen en planten. Ieder seizoen treft u hier een ander aanbod aan, maar u kunt altijd rekenen op een ruim aanbod bloemen, planten en accessoires voor zowel binnen en buiten. Uw plantencentrum heeft u nu gevonden, want het personeel van Beeker Tuincentrum staat graag voor u klaar!

Tuincentrum in de buurt van Geleen met een ruime keuzeTuincentrum nabij Geleen

In ons plantencentrum nabij Geleen is er altijd genoeg te bekijken en te kiezen. Zo vindt u bij ons een ruim assortiment:

Bekijk voor u ons een bezoek brengt onze aanbiedingen.

Een bezoekje brengen aan ons tuincentrum in Geleen?

Wilt u graag van dichtbij bekijken wat ons tuincentrum nabij Geleen u te bieden heeft? Dan is het raadzaam om een keer langs te komen, dit kan iedere dag van de week. Op zon- en feestdagen zijn onze openingstijden anders bezoek onze contact pagina voor de actuele openingstijden. In ons tuincentrum nabij Geleen kunt u ook met uw rolstoel naar binnen, onze gehele winkel is rolstolvriendelijk en er is ook een lift aanwezig, zodat de eerste etage voor iedereen toegankelijk is. Ook voor vragen aan onze hovenier kunt u het groencentrum nabij Geleen bezoeken. Van ontwerpen, realiseren en het onderhouden van de tuinen voor zowel de zakelijke alsook de particuliere markt kunt u hier terecht.

Groencentrum en meer.. in Geleen!

Groencentrum nabij Geleen bezoeken? Dan wordt het nu de hoogste tijd dat u actie gaat ondernemen. Kamerplanten, sfeer en cadeau artikelen, tuinplanten, maar ook alles voor uw gazon, gereedschappen, gewasbescherming, grond- en meststoffen bent u hier aan het juiste adres. Tuincentrum Geleen helpt u ook  graag verder om te zorgen dat alle plagen snel uit uw tuin zijn en ook voor de vijver en tuinverlichting zit u hier goed. Wij zijn benieuwd wanneer u ons een bezoekje komt brengen. Onze deuren staan voor u open. Komt u gerust een kijkje nemen en stel uw vragen aan ons! Telefonisch kunt u ons bereiken op: 046 437 2881

Onze contact gegevens:

Beeker Tuincentrum
Adsteeg 31
6191 PW Beek
[email protected]