Kerstartikelen

De mooiste kerstartikelen vindt u bij Beeker Tuincentrum. Met de kerst alweer in het vooruitzicht, toveren we ons tuincentrum langzaam om tot een sfeervol kerstparadijs. Ook dit jaar geniet u van de gezelligheid en kerstinspiratie. Wij hebben ons tuincentrum ruim ingericht zodat u ongestoord en verantwoord kerstinkopen bij ons doet. Doe inspiratie op en ontdek de leukste ideeën voor het versieren van uw huis, boom en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom? Vanaf midden november hebben wij een prachtig aanbod aan echte Nordmannen en Fijnsparren.

Kerstartikelen_Beeker Tuincentrum

KERSTARTIKELEN BIJ BEEKER TUINCENTRUM

De mooiste kerstartikelen vindt u bij Beeker Tuincentrum. Woont u in de buurt van Stein, Sittard of Heerlen en bent u op zoek naar de perfecte kerstartikelen? Dan is een bezoek aan ons tuincentrum een zeer goed idee. Wij bieden u een ruim assortiment met allerlei soorten kerstartikelen. Bij een kerstboom hoort natuurlijk ook kerstverlichting en kerstversiering. Wij hebben alles om de feestdagen zo gezellig mogelijk te maken. Kom eens langs bij ons tuincentrum in Beek en beleef onze kerstafdeling om alvast de kerstsfeer te proeven! Bij ons vindt u onder andere:

Daarnaast hebben we natuurlijk nog vele andere artikelen in ons tuincentrum zoals kerst-tuinplanten, kamerplanten en gereedschap.

Kerst inspiratie - Beeker Tuincentrum

KERSTTRENDS 2022

Elk jaar biedt ons tuincentrum weer verschillende soorten kersttrends. Vindt u het ook zo leuk om elk jaar van thema te veranderen? Soms maken kleine aanpassingen al een groot verschil. Sommige kleuren zoals zilver, wit, goud en rood komen elk jaar weer terug. Met kleine toevoegingen en veranderingen in stijl, zorgt u gemakkelijk voor een totaal andere look deze kerst! Voor kerstinspiratie à la 2022 bent u bij Beeker Tuincentrum aan het goede adres. De traditionele kersttrend met de kleuren rood, goud, wit en groen komt elk jaar weer terug. Deze kleuren brengen echt het authentieke kerstgevoel naar boven. Versier uw boom traditioneel met kerstballen en kerstslingers en vergeet natuurlijk de kerstverlichting niet! Bij de traditionele kersttrend komen accessoires als kerstmannen, sledes en rendieren veel terug. Zet de ornamenten en versiering bijvoorbeeld in uw vensterbank neer of plaats de figuren onder de kerstboom voor een gezellige look.

TRENDY KERST 2022

Wat dit jaar ook veel te zien zal zijn is een heel coole trend: ‘ice adventure’. De belangrijkste kleuren voor deze winterse kersttrend zilver, wit, diep nachtblauw, fris arctisch blauw en kasjmierbruin. Denk aan kerstdecoratie in de boom als sneeuwvlokjes, ijspegels, witte kerstballen in verschillende materialen, en kleine pinguïns. Qua decoratie om de kerstboom heen, gebruikt u veel fluffy kussens en dekens van namaakbont, fluffy ijsberen, bevroren kerstboompjes en andere accessoires met het ‘frost effect’ voor in huis. Haal de Noordpool in huis met deze kersttrend!

Kerstartikelen_Beeker Tuincentrum

KERSTBOMEN KOPEN BIJ BEEKER TUINCENTRUM

In ons tuincentrum heeft u de mogelijkheid om onze prachtige kerstafdeling te bezoeken met allerlei speciale en magische kerstartikelen die zorgen voor een warme kerstsfeer in huis én uw tuin. Ook dit jaar hebben wij onze kerstafdeling weer sfeervol ingericht, zodat u voldoende inspiratie op doet. Wist u dat wij ook een overdekte plantenkas vol met prachtige kerstbomen hebben? Dit zijn echte kerstbomen in allerlei soorten en maten tegen zeer scherpe prijzen! Nieuwsgierig? Kom vanaf midden november langs bij Beeker Tuincentrum voor de mooiste bomen van de hoogste kwaliteit. Ontdek de nieuwste kerstversiering en kom alvast in de kerststemming. Bekijk hier onze openingstijden en exacte locatie. We heten u van harte welkom in onze kerstwinkel in ons tuincentrum in Beek.

Bekijk openingstijden