Planten beschermen tegen vorst

Terwijl de winter langzaam haar intrede doet, is het tijd om een beetje extra aandacht te schenken aan uw geliefde kuipplanten. De kou en vorst kunnen namelijk behoorlijk ongenadig zijn. Met de juiste zorg en bescherming zorgen we er samen voor dat onze groene vrienden gezond en wel de winter doorkomen. En daar komen deze beschermhoezen om de hoek kijken! Kom langs bij Beeker Tuincentrum in Beek en haal uw beschermhoezen op tijd in huis.

Beschermhoezen: een warme winterjas voor uw planten

Het lijkt zo simpel, maar het juiste type beschermhoes kan een wereld van verschil maken voor de gezondheid van uw kuipplanten. Deze winterse hoezen fungeren als een extra laagje isolatie tegen de snijdende kou. Ze creëren een veilige cocon rondom de plant, waardoor vorst geen grip kan krijgen op de kwetsbare bladeren en takken.

Bescherm planten tegen vorst - Beeker

Diverse maten voor elke plant

Of u nu een compacte citrusboom hebt of een uitbundige oleander, we hebben beschermhoezen in diverse maten om aan al uw behoeften te voldoen. Deze hoezen zijn ontworpen om de vorm van de plant te omhelzen en bieden zo een perfecte pasvorm, ongeacht de grootte of vorm van uw kuipplant.

Eenvoudig in gebruik

Het aanbrengen van de beschermhoes is een fluitje van een cent.

  • Schuif de hoes gewoon over de plant en zorg ervoor dat deze volledig bedekt is.
  • Maak de hoes stevig vast rond de basis van de plant, zodat er geen koude lucht naar binnen kan sluipen.
  • Eenmaal op zijn plaats, zal de hoes zijn werk doen en uw plant beschermen tegen de barre weersomstandigheden.

Bescherm planten tegen vorst - Beeker

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is altijd beter dan genezen, en dat geldt zeker voor plantenverzorging in de winter. Door op tijd bescherming aan te brengen, voorkomt u schade aan de plant en geniet u volgend voorjaar weer van een gezonde en bloeiende kuipplant.

Koop beschermhoezen bij Beeker

Wij zijn verheugd om te melden dat we een nieuwe lading beschermhoezen hebben binnengekregen! Wacht niet te lang, want de vraag is groot en voor u het weet is de winter daar. Haal nu uw beschermhoezen en geef uw kuipplanten de warmte en zorg die ze verdienen. Met de juiste bescherming kunnen uw kuipplanten de winter trotseren en in het voorjaar weer vol pracht en praal tot bloei komen. Laat de vorst maar komen, uw kuipplanten zijn er klaar voor!

Bekijk openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De geheimen van de Gaultheria

Wij  stellen je graag voor aan een winterse uitblinker: de Gaultheria.

Lees meer...
Ontdek de magie van de kerstster

Ontdek hier waarom de kerstster zo speciaal is en hoe je optimaal geniet van zijn schoonheid bij jou thuis.

Lees meer...
15 tuintips voor december

Hier zijn 15 tuintips voor december om je te begeleiden bij het verzorgen van je tuin gedurende de laatste maand van het jaar.

Lees meer...
Winterbloeiers: kleurrijke juweeltjes

Hier zijn tien betoverende winterbloeiers die je met een gerust hart in november plant.

Lees meer...