Online bestellen bij Tuincentrum Beeker

Online bestellen bij Tuincentrum Beeker

Vanaf nu is het mogelijk om een bestelling te plaatsen in onze bestelshop. Beeker Tuincentrum biedt nu een online winkelomgeving om diverse producten te bestellen. Plaats een bestelling en haal uw bestelling af in ons tuincentrum in Beek. Wij bieden een ruim aanbod aan dier, tuinonderhoud, grondstoffen, tuinartikelenen en potterie. Bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben naast de beschikbare producten in de bestelshop nog veel meer artikelen beschikbaar! 

Ga direct naar de bestelshop

 

 

HOE PLAATS IK EEN BESTELLING IN DE BESTELSHOP?

Plaats nu een bestelling in onze online bestelshop. Het is erg simpel:

  • Ga naar de bestelshop en klik op de producten die u wilt aankopen.
  • Plaats de artikelen in uw winkelmandje.
  • Kies een datum en tijdstip om uw bestelling bij ons af te halen.
  • Betaal contant of met pin.

Naast de beschikbare producten in de bestelshop hebben wij nog een groter assortiment beschikbaar. Neem voor specifieke producten contact op met ons tuincentrum. Wij helpen u graag verder! 

ONLINE BESTELLEN BIJ BEEKER TUINCENTRUM

Bij Beeker Tuincentrum is het vanaf nu mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze bestelshop heeft een ruim aanbod aan producten voor dier, tuinonderhoud, grondstoffen, tuinartikelenen en potterie. Bekijk ons assortiment in de bestelshop en plaats uw bestelling.

CLICK & COLLECT

Vanaf nu is het ook mogelijk om een bestelling aan ons door te geven en deze vervolgens bij ons tuincentrum op te halen. Geef uw bestelling telefonisch, per mail of in de bestelshop aan ons door. Tussen het moment van bestellen en het afhalen zit een tijdsbestek van 4 uur. In onze bestelshop is het mogelijk om te kiezen voor afhalen. Kies een afhaalmoment (vandaag besteld = over 4 uur ophalen) en u ontvangt een bevestigingsmail om uw producten af te halen. Afhalen is mogelijk op maandag van 10:00-18:00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00 uur en op zaterdag van 09:00-17:00 uur.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 046 437 2881 ofo stuur een e-mail naar [email protected].

Ga direct naar de bestelshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak van je tuin een vlinderparadijs

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Zomer in de bol met zomerbollen!

Het is maar nauwelijks lente en nu al de zomer in de bol?! Ja zeker! Ons tuincentrum in Beek geeft je de ins en outs over de verzorging van de meest bijzondere zomerbollen.

Lees meer...
15 tuintips voor april

Heb je ook lentekriebels? Leef je uit in de tuin, op het balkon en terras en ga aan de slag met onze 15 tips om het komende buitenseizoen volop te kunnen genieten van alles wat groeit en bloeit.

Lees meer...