Beeker Tuincentrum 50 jaar!

Beeker Tuincentrum 50 jaar!

Het is precies 50 jaar geleden dat vader en moeder Walther vanuit hun hobby een écht familiebedrijf zijn gestart. In 1969 hebben zij het Beeker Tuincentrum opgericht, gelegen aan de welbekende Adsteeg in Beek. De bijzondere ligging in een helling zorgt voor een unieke winkelbeleving. In 1998 is het tuincentrum overgedragen aan de drie zonen Marcel, Wim en Han. Het is een familiebedrijf in de zuivere zin van het woord. Dat zorgt voor een heel persoonlijke ontvangst waarbij het duidelijk te merken is dat de drie zoons het werken met planten met de paplepel is ingegoten. Dit blijkt aangezien zij over ruim voldoende kennis beschikken om iedere bezoeker vakkundig, vriendelijk en eerlijk te woord te staan.

Het Beeker Tuincentrum is met 5000m2 een van de grotere in de regio welke ook nog eens geheel overdekt is. Dit betekent dat er ook met slecht weer gewoon kan worden gewinkeld. Op de eerste verdieping merk je dan ook pas hoe groot het tuincentrum is. Hier vind je tuin- en kamerplanten, een volledige vijverafdeling, rietwerk en alle mogelijk potterie voor binnen en buiten. En dan hebben we het nog niet over de populaire hanging baskets en de vele zomerplanten, de grootste specialiteit van het familiebedrijf, dat al 50 jaar op deze plek gevestigd is. Wandelen tussen de vele plantentafels geeft een heel aangenaam gevoel, zelfs zonder blauwe lucht! Het Beeker Tuincentrum houdt van een persoonlijke aanpak, levert een goed product voor een eerlijke prijs en een prima service, dat is vakmanschap, dat is traditie!

Komt u ook gezellig Beeker Tuincentrum bezoeken? Onze exacte locatie en openingstijden kunt u vinden op de contact pagina. Graag tot ziens bij Beeker Tuincentrum! 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Mei: wel zaaien, niet maaien

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...
Top 10 met hemelsblauwe bloemen

Blauw is de lievelingskleur van veel mensen. De kleur heeft een koele, betrouwbare en rustgevende uitstraling, waardoor hij ook in veel reclames en uniformen wordt gebruikt. Maar blauw kan ook melancholisch of somber stemmen – denk aan de uitdrukkingen 'een blauwtje lopen', ‘de blues hebben’ en 'blue Monday'. Optisch heeft blauw een wijkende werking. Iets wat blauw is dringt zich niet aan je op, maar lijkt zich juist terug te trekken. Door blauwe bloemen achter in o...

Lees meer...
IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Mooie Moederdag cadeautips

Het is bijna Moederdag: tijd om je moeder in de bloemetjes te zetten! Letterlijk of figuurlijk. Ons tuincentrum puilt uit van mooie planten (voor buiten én binnen) en sfeervolle accessoires waarmee je haar zeker opfleurt.

Lees meer...