Het beste tuincentrum bij Valkenburg in provincie Limburg

Beeker Tuincentrum is zes dagen in de week geopend voor tuin- en woonshoppen. Wilt u graag winkelen bij het gezelligste tuincentrum van Limburg? Beeker Tuincentrum ligt vlakbij Valkenburg, is gemakkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid. Wist u dat ons tuincentrum ook rolstolvriendelijk is? Wij beschikken over een rolstoellift waarmee u van de begane grond naar de eerste verdieping komt. Heeft u moeite hebben met traplopen, dan is deze lift een geschikte oplossing om onze eerste verdieping met o.a. kamerplanten en mooie tuinplanten te bezoeken. Deze lift is groot genoeg voor een winkelkar of rolstoel.

Beeker Tuincentrum heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de tuinbranche. Ontdek het zelf en kom langs in ons frisse tuincentrum in Beek. Hier staan onze klantvriendelijke medewerkers altijd met een lach voor u klaar! Ons tuincentrum sluit doordeweeks om 18:00 uur en op zaterdag om17:00 uur. Wij organiseren ook koopzondagen. Zo heeft u niet alleen doordeweeks, maar ook in het weekend ruim de tijd om lekker te winkelen voor nieuwe tuinplanten, tuingereedschap of seizoen accessoires. Tot snel bij Beeker Tuincentrum in Beek, vlak bij Valkenburg.

Plan uw route

Ontdek onze groene oase nabij Valkenburg

Laat u inspireren door onze prachtige tuinplanten van topkwaliteit. Van kleurrijke bloemen tot weelderige struiken, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw tuin te transformeren tot een groen paradijs. Ontdek ook onze stijlvolle bloempotten en plantenbakken die uw tuin een persoonlijk tintje geven.

Breng het buitenleven naar binnen nabij Valkenburg

Bij Beeker Tuincentrum geloven we dat groen niet alleen buiten thuishoort. Ontdek onze collectie interieuraccessoires waarmee u het buitenleven naar binnen kunt brengen. Van gezellige decoraties tot praktische tuingereedschappen, wij hebben alles om uw huis en tuin te verfraaien.

Creëer een oase van rust met onze vijverproducten nabij Valkenburg

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en creëer een oase van rust met onze vijverproducten en accessoires. Als vijverspecialist bieden wij een uitgebreid assortiment aan pompen, filters, waterplanten en meer om uw vijver tot zijn recht te laten komen.

Laat uw droomtuin realiteit worden nabij Valkenburg

Onze ervaren hovenier staat klaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud, wij zorgen voor een prachtig resultaat waar u jarenlang van kunt genieten. Laat ons uw tuin transformeren tot een groen paradijs!

Bezoek ons tuincentrum in Valkenburg

Ons tuincentrum in Beek heeft al meer dan 50 jaar ervaring. Ons team van medewerkers beschikt over veel kennis over de tuinbranche. Heeft u een specifieke vraag over tuinplanten, gazon, vijver of meststoffen? Spreek gerust een medewerkers in ons tuincentrum aan. Zij beantwoorden met liefde uw vraag en helpen u totdat u antwoord heeft op uw vraag! Bij ons vindt u groenspecialisten met passie voor hun werk. Beeker Tuincentrum is meer dan een tuincentrum! Wij zijn de vijverspecialist van de provincie Limburg. Komt u uit de buurt van Beek, Sittard, Heerlen en Maastricht, kom dan langs bij Beeker Tuincentrum in Beek. Ons tuincentrum is gemakkelijk te bereiken en biedt een ruime parkeerplaats met voldoende ruimte voor al onze bezoekers. Ontdek ons huidige seizoenaanbod en breng een bezoek aan het gezelligste tuincentrum van Zuid-Limburg. 

Plan uw route