Tuincentrum Heerlen

De medewerkers van ons tuincentrum nabij Heerlen staan ieder seizoen weer voor u klaar met een ruim assortiment aan bloemen en planten. Fleur uw tuin op of haal wat meer meer sfeer en groen in huis. Beeker Tuincentrum is de winkel waar u moet zijn! Kamerplanten, voorjaarsbloeiers of vaste tuinplanten, het wordt u hier allemaal aangeboden. Het aanbod is ieder seizoen anders, maar dat houdt het juist leuk om in de tuin en binnen bezig te zijn. Kom snel een kijkje nemen in ons plantencentrum in de buurt van Heerlen.

Het aanbod van ons tuincentrum in de buurt van Heerlen

Ons plantencentrum nabij Heerlen heeft u veel te bieden. Ons brede assortiment bestaat uit:

Of u nu een specifieke wens heeft of gewoon inspiratie op wilt doen. Bij Beeker Tuincentrum bent u aan het juiste adres. U kunt dagelijks bij ons terecht en ook op zon- en feestdagen zijn wij vaak geopend. Bekijk onze openingstijden en kom snel een keertje langs!

Alle soorten kamerplanten bij ons plantencentrum nabij Heerlen

Beeker Tuincentrum in de buurt van Den Haag is gespecialiseerd in levend groen. Iedere dag krijgen wij verse planten en bloemen binnen waar u dan weer van kunt genieten. Bent u op zoek naar kamerplanten? Wij verkopen zowel groene als bloeiende kamerplanten en ook cactussen en vetplanten. Cactussen en vetplanten hebben maar weinig water nodig en daarom zijn het makkelijke planten. Sommige bloeiende en groene kamerplanten hebben wat meer aandacht nodig, maar het is zeker de moeite waard! Een prachtige orchidee of palm is een hele goede sfeerverbeteraar. Combineer populaire kamerplanten met exotische planten en u zult zien dat uw hele huiskamer opfleurt. Zorg er altijd voor dat u genoeg planten in huis heeft staan, want deze zorgen voor een gezond binnenklimaat. 

Tuinplanten kopen bij Beeker Tuincentrum dichtbij Heerlen

Ook voor tuinplanten bent u bij ons aan het juiste adres. De plantenafdeling van Beeker Tuincentrum dichtbij Heerlen is zeer divers. Neem gerust eens een kijkje! Onze medewerkers geven uw graag uitleg over de voordelen en verzorging van al onze tuinplanten. Wanneer plant u bijvoorbeeld welke plant? Wat is de beste standplaats? En hoe kunt u deze specifieke plant het best snoeien? Wij verkopen zowel vaste planten, als eenjarige planten en ook bloembollebn en zaden. Kom snel eens langs bij Beeker Groencentrum nabij Heerlen!

Onze contact gegevens:

Beeker Tuincentrum
Adsteeg 31
6191 PW Beek

046 437 2881
info@beekertuincentrum.nl