Planten Heerlen

Planten nabij Heerlen nodig? Wij hebben goed nieuws voor u, want bij Beeker Tuincentrum kunt u uw geluk niet op! Het ruime aanbod verandert ieder seizoen weer en zo kunt u zowel in de zomer, de herfst, de lente als de winter zowel binnen als buiten genieten van al het groen en bloem. Wilt u ook dat uw tuin het hele jaar door groen is? Wilt u binnen graag voldoende zuurstof? Kom dan eens bij ons lang!

Kamerplanten en tuinplanten kopen in de buurt van Heerlen

Als u op zoek bent naar kamerplanten of naar tuinplanten in de omgeving van Heerlen, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij bieden u namelijk iedere maand weer nieuwe soorten planten aan. Daarbij kunt u denken aan:Breed assortiment planten in de omgeving van Heerlen

  • Tuinplanten
  • Grote planten
  • Vaste planten
  • Eénjarige planten (maar ook plantenbakken)
  • En nog veel meer soorten plantjes!

Wij van Beeker Tuincentrum proberen het voor u als consument zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit doen wij  door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo hebben wij schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. U kunt op het etiket bij de plant zien waar dat de plant het beste geplaatst kan worden.

Planten Heerlen kopen

Weet u al welke planten u nabij Heerlen wilt kopen? Zoveel keuze, het kan dan wel eens lastig zijn om te bedenken wat u graag wenst. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Zo zijn de éénjarige perkplanten goed te combineren met vaste planten. Maar let op, want de kuipplanten zoals de tibouchina, hibiscus, fuchsia, abutilon en lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar dan ook naar binnen. Een vorstvrije ruimte is dan vaak al voldoende.

Meer over onze planten

Komt u er niet uit of wilt u meer weten? Wij geven u graag advies. Komt u daarom gerust naar Beeker Tuincentrum en wij staan voor u klaar. Alle vragen kunt u aan onze medewerkers stellen en wij denken graag met u mee! Voor al uw planten nabij Heerlen, moet u bij Beeker zijn. Wanneer komt u ons bezoeken?

Onze contact gegevens:

Beeker Tuincentrum
Adsteeg 31
6191 PW Beek

046 437 2881
[email protected]