Vijverspecialist Limburg

Een vijverspecialist in Limburg nodig? Zoek dan niet meer verder, want Tuincentrum Beeker helpt u verder! Onze medewerkers weten veel over vijvers en wij beschikken over een ruim assortiment aan vijverproducten. Misschien bent u wel op zoek naar vijverplanten of naar vijverfolie? U vindt het allemaal op onze vijverafdeling! U kunt ook altijd bij ons terecht als er iets mis is met uw vijver of als u vragen heeft. Wij zijn er voor u en wij zijn vanaf nu uw aanspreekpunt als het over vijvers gaat. 

Natuurvijvers en siervijvers in LimburgVijverspecialist van Limburg

Gaat u voor een natuurvijver of een siervijver? Bij de aanleg van natuurvijvers wordt geen folie gebruikt, waardoor de natuur het voor het zeggen heeft. Deze vijvers zijn rijk aan waterplanten en -dieren. Deze vijver is wel moeilijker aan te leggen. Gaat u liever voor een siervijver? Dan heeft u een vijverpomp of -filter nodig. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, denken met u mee en lichten u in over alle mogelijkheden. Een vijver in uw tuin is namelijk prachtig en er komen veel dieren op af. Uiteraard geniet u daar ook volop van, maar welke vijvervissen kunt u het beste kiezen en hoe houdt u de vijver helder? Allemaal vragen die bij de aanleg van een vijver in u op kunnen komen! Kom langs bij de vijverspecialist van Limburg voor de antwoorden,

Uw vijverspecialist in Limburg!

Tuincentrum Beeker is uw vijverspecialist in Limburg. Wij zien een vijver als een sieraad in uw tuin! Iedere dag weer kunt u hier optimaal van genieten. u heeft daarbij de keuze uit bijvoorbeeld:

  • Voorgevormde kunststofvijvers
  • Vijvers die u bekleedt met vijverfolie.

Maar ook kunt u bij ons terecht voor verschillende breedtes vijverfolie.

Meer informatie vijverspecialist

Voor uitgebreide informatie kunt u bij ons terecht evenals informatie over pompen en filters. Ook voor meer informatie over de vissen die u het beste kunt houden in de vijver informeren wij u graag! Wij zijn uw vijvercentrum in Limburg. Wij leggen u graag uit waarom dat een Koikarper niet thuishoort in een kleine vijver en waarom dat een Goudwinde graag zwemt aan de oppervlakte. De goudvis zoekt graag de bodem op. Wij zijn niet voor niets dé vijverspecialist van Limburg en delen onze kennis graag met u. Wanneer komt u eens langs?

Onze contact gegevens:

Beeker Tuincentrum
Adsteeg 31
6191 PW Beek

046 437 2881
[email protected]