Tuincentrum Maastricht

Ons tuincentrum in Maastricht is dé plek als u op zoek bent naar veel inspiratie op het gebied van tuinieren. Wij hebben een zeer ruim aanbod met artikelen op het gebied van planten, tuinieren en onderhoud. Beeker Tuincentrum nabij Maastricht is al meer dan 50 jaar dé groenexpert in de regio. Wij helpen u graag op weg naar een mooie tuin waar u ieder seizoen van geniet! Ons tuincentrum is zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Maastricht. Zes dagen per week staan wij in Beek voor u klaar voor adviezen en meer informatie. Vraag onze medewerkers gerust om hulp als u twijfelt of behoefte heeft aan advies over uw tuin en planten. 

Beeker Tuincentrum nabij Maastricht voor al uw tuinartikelen

Wij hebben een zeer ruim aanbod aan diverse artikelen op het gebied van tuinieren en wonen. Zo kunt u bij ons onder andere Beeker Tuincentrum Maastrichtterecht voor:

Variërend van producten voor het grote tuinonderhoud, tot aan stijlvolle cadeaus of nieuwe planten; in ons tuincentrum vindt u het allemaal! Of u nu op zoek bent naar zaden om in de tuin te planten, of graag een mooie tuinplant op het balkon neer zet. Voor alle artikelen waar uw tuin, balkon en huis groener van worden bent u bij ons aan het juiste adres!

Tuincentrum en hovenier nabij Maastricht

Naast een zeer uitgebreid assortiment aan tuin artikelen, leveren wij ook hoveniers diensten. Als u op zoek bent naar tuinspecialisten met jarenlange ervaring, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn bij tuinaanleg, een nieuw gazon, tuinonderhoud, bestrating en vijver aanleg. Ook in ons tuincentrum helpen we u graag als u vragen heeft of twijfelt over bepaalde planten of andere artikelen. U kunt onze vakkundige medewerkers altijd om hulp vragen! Wilt u meer informatie over onze hoveniers diensten? Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, of uiteraard navragen in ons tuincentrum. 

Beeker Tuincentrum Maastricht voor tuinplanten en meerTuincentrum Beeker Maastricht

Ons tuincentrum is 6 dagen per week geopend!

Wij staan met veel plezier 6 dagen per week voor u klaar. Bent u op zoek naar een leuk cadeau, een mooie tuinplant, handig gereedschap, of mooie potterie? Voor een zeer divers aanbod en vakkundig advies bent u in ons tuincentrum nabij Maastricht aan het juiste adres. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij uw vragen. In de regio Maastricht zijn wij dé groenexpert met maar liefst meer dan 50 jaar ervaring en enorm veel passie voor tuinieren.

Tot ziens in ons tuincentrum nabij Maastricht

U bent van harte welkom bij Beeker Tuincentrum, dichtbij Maastricht. Zes dagen per week staan wij voor u klaar en kunt u bij ons terecht met uw vragen. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie, u kunt ons bellen op 046 437 2881 of mailen naar info@beekertuincentrum.nl, dan staan wij u graag te woord. Graag tot ziens bij Beeker Tuincentrum in Beek!