Foam- en zijdebloemen

Naast ons ruime aanbod tuin- en kamerplanten hebben wij ook een uitgebreide afdeling met foambloemen en zijdebloemen en -planten. Tegenwoordig zijn deze vrijwel niet meer van echt te onderscheiden! Kom langs in ons tuincentrum in Beek voor ons gehele assortiment. 

Kunstbloemen en -planten kopen

Prachtige kunstbloemen en -planten die bijna niet van echt te onderscheiden zijn; hiervoor komt u naar Beeker Tuincentrum! De kunstbloemen- en planten gaan jaren mee en hebben natuurlijk geen verzorging nodig. Bent u vaak van huis of heeft u geen groene vingers? De foam- en zijdebloemen zijn dan een prima oplossing. Niemand die zal merken dat u kunstbloemen op tafel heeft staan, alleen uzelf weet het. Kunstbloemen en -planten kopen doet u bij Beeker Tuincentrum in Beek! Ons assortiment kunstbloemen en -planten gaat met de seizoenen mee, zo hebben wij ieder kwartaal weer een nieuw assortiment. Kunstplanten en -bloemen kunnen overal in huis staan, ze hebben namelijk geen licht of zuurstof nodig! Zo kunt u deze ook kwijt in de donkere hoekjes van uw huis.

Foam-en zijdebloemen_Beeker

Een boeket zijdebloemen

De zijdebloemen uit ons assortiment zijn prachtig met elkaar te combineren tot een boeket. Bent u na een paar weken dit boeket zat? Vervang dan een paar bloemen maar laat de basis hetzelfde. Zo heeft u altijd een mooi boeket in huis staan die u altijd kan bijvullen! Ook voor kunsttakken bent u bij Beeker Tuincentrum aan het juiste adres! Deze kunnen als basis dienen voor uw boeket, of gewoon los in een mooie vaas staan. Van de zijdebloemen in ons tuincentrum heeft u gegarandeerd lang plezier!

Kunstplanten en -bloemen kopen bij Beeker Tuincentrum 

Kunstplanten en -bloemen kopen doet u bij Beeker Tuincentrum. Met de foambloemen en -planten heeft u altijd een groene of fleurige basis in huis die geen verzorging nodig heeft. U hoeft niet meer bang te zijn dat uw planten doodgaan! Ook kunt u gerust een paar weken op vakantie gaan zonder dat u iemand moet vragen om de planten water te geven; alleen maar voordelen dus. U kunt langskomen of contact met ons opnemen als u meer wilt weten over ons aanbod kunstplanten en -bloemen. Naast nep planten kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht voor echte planten waaronder:

Kunstplanten - Beeker

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau