Zijdebloemen

Naast ons ruime aanbod tuin- en kamerplanten hebben wij ook een uitgebreide afdeling met zijdebloemen en kunstplanten. Tegenwoordig zijn deze vrijwel niet meer van echt te onderscheiden! Kom langs in ons tuincentrum in Beek voor ons gehele assortiment. 

Kunstbloemen en -planten kopen

Prachtige kunstbloemen en -planten die bijna niet van echt te onderscheiden zijn; hiervoor komt u naar Beeker Tuincentrum! De kunstbloemen- en planten gaan jaren mee en hebben natuurlijk geen verzorging nodig. Bent u vaak van huis of heeft u geen groene vingers? De foam- en zijdebloemen zijn dan een prima oplossing. Niemand die zal merken dat u kunstbloemen op tafel heeft staan, alleen uzelf weet het. Kunstbloemen en -planten kopen doet u bij Beeker Tuincentrum in Beek! Ons assortiment kunstbloemen en -planten gaat met de seizoenen mee, zo hebben wij ieder kwartaal weer een nieuw assortiment. Kunstplanten en -bloemen kunnen overal in huis staan, ze hebben namelijk geen licht of zuurstof nodig! Zo kunt u deze ook kwijt in de donkere hoekjes van uw huis.

Zijdebloemen - Beeker Tuincentrum

Een boeket zijdebloemen

De zijdebloemen uit ons assortiment zijn prachtig met elkaar te combineren tot een boeket. Bent u na een paar weken dit boeket zat? Vervang dan een paar bloemen maar laat de basis hetzelfde. Zo heeft u altijd een mooi boeket in huis staan die u altijd kan bijvullen! Ook voor kunsttakken bent u bij Beeker Tuincentrum aan het juiste adres! Deze kunnen als basis dienen voor uw boeket, of gewoon los in een mooie vaas staan. Van de zijdebloemen in ons tuincentrum heeft u gegarandeerd lang plezier!

Kunstplanten en -bloemen kopen bij Beeker Tuincentrum 

Kunstplanten - Beeker

Kunstplanten en -bloemen kopen doet u bij Beeker Tuincentrum. Met de foambloemen en -planten heeft u altijd een groene of fleurige basis in huis die geen verzorging nodig heeft. U hoeft niet meer bang te zijn dat uw planten doodgaan! Ook kunt u gerust een paar weken op vakantie gaan zonder dat u iemand moet vragen om de planten water te geven; alleen maar voordelen dus. U kunt langskomen of contact met ons opnemen als u meer wilt weten over ons aanbod kunstplanten en -bloemen. Naast nep planten kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht voor echte planten waaronder:

Bekijk openingstijden

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau