Vijveraanleg en onderhoud

Naast benodigdheden op het gebied van tuinieren en tuinonderhoud, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vijveraanleg en vijveronderhoud. Bij de aanleg van uw tuin denken wij graag met u mee voor het ontwerp van de vijver. Daarnaast kunnen wij ook in uw huidige tuin met uw wensen aan de slag gaan voor een mooie nieuwe vijver. Wij nemen graag uw wensen door om een passend ontwerp te maken voor een mooie vijver waar u veel plezier van zult hebben. Wilt u uw nieuwe of huidige vijver graag zo goed mogelijk onderhouden? Ook dan helpen wij u natuurlijk graag met advies! 

De aanleg van een nieuwe vijver in Limburg                     

Bij de aanleg van een nieuwe vijver komen verschillende keuzes kijken. Zo is de ligging van de vijver van grote invloed. Té veel zon is namelijk niet goed voor de vijver door de vele algengroei. De plek die het beste geschikt is, is dan ook afhankelijk van de grootte van uw tuin en de gewenste grootte van de vijver. Ook de keuze voor de vorm brengt verschillende opties met zich mee. U kunt namelijk een voorgevormde vijver uitkiezen, of zelf de vorm en grootte bepalen. Vijverranden worden zowel gemaakt van natuursteen, keitjes, hout als moerasplanten.  Als u graag vissen wilt in de vijver, dan is er een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden. Deze nemen wij dan graag met u door! 

Advies voor de aanleg van uw vijver in Limburg

Een nieuwe vijver brengt veel mogelijkheden, maar ook veel keuzes met zich mee. Daarom helpen wij u hier dan ook graag bij. U kunt in ons tuincentrum inspiratie opdoen voor de verschillende mogelijkheden en ons vijver assortiment bekijken. Voor onze hoveniersdiensten kunt u contact met ons opnemen en dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden en nemen wij uw wensen door. U kunt dan ook al uw vragen stellen die wij met veel plezier beantwoorden. Vijveraanleg & Onderhoud | Beeker Tuincentrum

De benodigdheden voor vijveronderhoud

Of u nu een nieuwe vijver heeft, of uw huidige vijver zo goed mogelijk wilt onderhouden; wij helpen u graag verder! U vindt bij Beeker Tuincentrum dan ook een zeer breed assortiment met vijveronderhoud om uw vijver zo goed mogelijk te onderhouden. De waterkwaliteit is van grote invloed op de uitstraling van de vijver, maar ook op de vissen indien deze in de vijver leven. Om de waterkwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen én uw vijver helemaal naar wens vorm te geven vindt u bij ons onder andere:

Kom langs bij Beeker Tuincentrum voor vijveraanleg en vijveronderhoud!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum waar u al uw benodigdheden vindt voor een mooie vijver. Een nieuwe vijver en de verschillende mogelijkheden brengen ook veel keuzes met zich mee waar wij u dan ook graag bij helpen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen, we maken graag een afspraak met u om u zo goed mogelijk te helpen en adviseren. Ook als u uw volledige tuin wilt aanleggen inclusief vijver kunnen onze hoveniers u vakkundig van dienst zijn. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vijver