Vijverspecialist Limburg

Vijverspecialist Limburg nodig? Zoekt u dan niet meer verder want bij tuincentrum Beeker krijgt u de juiste informatie. Onze medewerkers weten veel over vijvers en wij beschikken over een Vijverspecialist in Limburgruim assortiment aan vijverproducten. Misschien bent u wel op zoek naar vijverplanten of naar vijverfolie, u vindt het allemaal bij ons! Het gaat er om dat u op een plaats terecht kunt als er wat is met uw vijver of wanneer dat u hier vragen over heeft. Wij zijn er voor u en wij zijn vanaf nu uw aanspreekpunt als het over vijvers gaat! Vraagt u het daarom gerust aan uw vijverspecialist in Limburg, want ook over natuurvijvers weten wij alles!

Natuurvijvers

Natuurvijvers of toch siervijvers? Of heeft u een vraag over vijverpompen of over vijverfilters? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, wij denken met u mee en inspireren u over alle mogelijkheden. Een vijver in uw tuin is namelijk prachtig en daar komen veel insecten op af. Uiteraard geniet u daar ook volop van, maar welke vijvervissen kunt u het beste kiezen en hoe houdt u de vijver helder? Allemaal vragen waar dat u aan kunt denken, maar wij weten het antwoord er op en delen onze kennis graag met u!

Uw vijverspecialist in Limburg!

Tuincentrum Beeker is uw vijverspecialist in Limburg. Wij zien een vijver als een sieraad in uw tuin! Iedere dag weer kunt u hier optimaal van genieten. u heeft daarbij de keuze uit bijvoorbeeld:

  • Voorgevormde kunststofvijvers
  • Vijvers die u bekleedt met vijverfolie.

Maar ook kunt u bij ons terecht voor verschillende breedtes vijverfolie.

Meer informatie vijverspecialist

Voor uitgebreide informatie kunt u bij ons terecht evenals informatie over pompen en filters. Ook voor meer informatie over de vissen die u het beste kunt houden in de vijver informeren wij u graag! Wij zijn uw vijvercentrum in Limburg. Wij leggen u graag uit waarom dat een Koikarper niet thuishoort in een kleine vijver en waarom dat een Goudwinde graag zwemt aan de oppervlakte. De goudvis zoekt graag de bodem op. Zoals u ziet, wij weten er veel van en dat delen wij  graag met u. Wanneer komt u eens langs?

Onze contact gegevens:

Beeker Tuincentrum
Adsteeg 31
6191 PW Beek

046 437 2881
info@beekertuincentrum.nl