Nieuw in ons assortiment: de Globee!

Nieuw in ons assortiment: de Globee!

Kent u de Globee bloempot al? Het multifunctionele 3-in-1 systeem gemaakt van gerecycled plastic! Met één Globee kunt u meerdere kanten op: hang hem op aan het plafond, hang hem aan de muur of zet hem neer op tafel. Bij Beeker Tuincentrum zijn we altijd op zoek naar innovatieve en duurzame producten om uw tuin- en binnenruimtes nog mooier en functioneler te maken. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste toevoeging te presenteren: de Globee! Een veelzijdig 3-in-1 systeem, volledig vervaardigd van 100% gerecycled plastic, waarmee u zowel binnen als buiten eindeloos kunt variëren en decoreren.

Drie functies in één handige Globee 

De Globee is een echte alleskunner! Het is een uniek systeem dat kan hangen aan het plafond, pergola of klimrek, hangen aan de muur, of schuur of schutting en kan staan op tafel. Dankzij het slimme ontwerp en de hoogwaardige materialen past u dit multifunctionele product gemakkelijk aan uw behoeften aan.

  1. hang

Of u nu uw favoriete bloemen, kruiden of zelfs kleine groenten wilt laten groeien, de Globee is de perfecte plantenbak. Het ruime ontwerp biedt voldoende ruimte voor uw groene creaties en voegt een stijlvol accent toe aan uw tuin, balkon of terras. Wanneer u de Globee aan het handvat ophangt, transformeert deze in een prachtige hangende plantenbak. Vul de Globee met kleurrijke bloemen of weelderig groen en creëer een betoverende verticale tuin. Hang de Globee op uw balkon, terras of in uw tuin en voeg op een unieke manier groen en kleur toe aan elke buitenruimte.

  1. muur

Geef uw muur, schutting of wand een vleugje stijl met de Globee als wanddecoratie. Dankzij de platte achterkant kunt u de Globee eenvoudig aan de muur bevestigen. 

  1. tafel

De Globee kan ook dienen als tafeldecoratie.Vul de Globee met uw favoriete planten en zet de plantenpot op uw tuintafel. Bij ons in het tuincentrum vind je kleurrijke plantarrangementen om de Globee mee te vullen. Of vult u de bloempot liever met kruiden? De mogelijkheden zijn eindeloos en u past uw Globee gemakktelijk aan aan elke gelegenheid elk seizoen.

Globee - Beeker Tuincentrum

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Deze charmante bloempot is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, als olijf, antraciet, zand, terracotta en taupe. Zo is er altijd wel een kleur pot die bij uw stijl past!

Eigenschappen:

  • Binnenmaat pot 13 cm
  • Diameter 20 cm
  • Hoogte 20 cm

Voordelen:

  • Inclusief ophangsysteem
  • Ingebouwd waterreservoir
  • Gemaakt van duurzamere grondstoffen
  • Verwisselbare bovenkant en onderkant
  • 100% gerecycled plastic
  • Geproduceerd in Nederland

Duurzaamheid staat voorop! Bij Beeker Tuincentrum hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen. De Globee is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Door te kiezen voor de Globee draagt u bij aan een circulaire economie en het verminderen van plastic afval.

Globee - Beeker Tuincentrum

Nu verkrijgbaar voor slechts € 9,99!

Ontdek de veelzijdigheid van de Globee en haal dit duurzame 3-in-1 systeem nu in huis voor een aantrekkelijke prijs van slechts € 9,99! Kom naar Beeker Tuincentrum en laat u inspireren door dit innovatieve product dat zowel uw binnen- als buitenruimtes zal verrijken. Haal de Globee vandaag nog in huis en geniet van een tuin en interieur vol creativiteit en duurzaamheid! 

Bekijk openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

11 tips voor een biodiverse tuin

Lees onze 11 praktische tips voor een biodiverse, klimaatbestendige en natuurinclusieve tuin!

Lees meer...
Fris je kamerplanten op

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum in Beek heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
Het belang van biodiversiteit in je natuurlijke tuin

Natuurlijke tuinen zijn niet alleen mooi (en mega interessant) om naar te kijken, maar zijn ook een heel belangrijk onderdeel voor het behoud van biodiversiteit. In deze blog duiken we dieper in op het belang van biodiversiteit in je natuurlijke tuin en ontdekken we hoe jouw eigen groene oase kan bijdragen aan een gezonder ecosysteem.

Lees meer...
Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Beek geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...