Tuincentrum Heerlen

De medewerkers van ons tuincentrum nabij Heerlen staan voor u klaar, ieder seizoen weer met een ruim assortiment aan bloemen en planten. Wilt u graag wat meer sfeer en groTuincentrum nabij Heerlenen in huis halen? Dan is Beeker tuincentrum de winkel waar u moet zijn! Kamerplanten, voorjaarsbloeiers of vaste tuinplanten, het wordt u hier allemaal aangeboden! Het aanbod is wel ieder seizoen anders, maar dat houdt het juist leuk om in de tuin en binnen bezig te zijn. Kom snel een kijkje nemen in ons plantencentrum! 

Plantencentrum, het aanbod

Het plantencentrum in Heerlen heeft u veel te bieden, maar waar kunt u dan aan denken? 

Misschien staat er iets bij waar u specifiek naar op zoek bent, maar ook wanneer u opzoek bent naar inspiratie, doet u er goed aan om het groencentrum nabij Heerlen te bezoeken. U kunt hier dagelijks terecht en ook op zon- en feestdagen zijn wij vaak geopend. Daarvoor kunt u het beste de openingstijden op onze contact pagina raadplegen.

Tuincentrum Heerlen, wat zoekt u?

Bij ons groencentrum nabij Heerlen kunt u genieten van een ruim aanbod aan planten en bloemen, maar ook veel leuke accessoires. Wat dacht u van kamerplanten, zowel groene als bloeiende planten, sfeer en cadeau artikelen, tuinplanten, alles voor uw gazon, bloempotten en plantenbakken, of gereedschap om de tuin te onderhouden. Gewasbescherming, en grond- en meststoffen vindt u hier ook.

Groencentrum contact opnemen

Heeft u vragen aan Beeker tuincentrum? Dan wordt het tijd dat u contact op gaat nemen met ons bel ons gerust met uw vragen. Wij staan voor u klaar, denken graag met u mee en inspireren u graag. Ons tuincentrum is dagelijks geopend en daar kunt u nu een kijkje komen nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar, zij adviseren u graag en wij delen onze kennis graag met u. Op welk moment gaat u ons een bezoekje brengen? Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Onze contact gegevens:

Beeker Tuincentrum
Adsteeg 31
6191 PW Beek

046 437 2881
info@beekertuincentrum.nl