Kersttrends 2018

Kersttrends 2018

De kersttrends van 2018

Een klassieke boom met zilver of goud en rood blijft natuurlijk mooi. Maar elk jaar duiken er verrassende decoraties of kleuren voor een sfeervolle kerst op, die je misschien ook wel in huis wilt halen. Kom dan nu inspiratie opdoen en bijzondere decoraties inslaan op de kerstafdeling van ons tuincentrum in Beek.

1. Botanisch groen

Het dennengroen wordt dit jaar vaak gecombineerd met diep, mysterieus smaragdgroen – al een tijdje een trend in interieurland. Je laat al dat groen stralen met witte en koperkleurige accenten en met al dan niet exotische bloem- en bladvormen. Voor een nog natuurlijker accent hang je een hippe zelfgemaakte of kant-en-klaar gekochte kokedama-bol op. Een kokedama is een in kokosvezel en mos ingepakt plantje, waar je voor de kerst nog een licht- of sterrensnoer omheen kunt draperen. En hang eens wat kleine ‘air plants’ in de boom.

2. Blauw

Van ijsblauw tot jeansblauw. Met blauw kun je de sfeer van een ijzig winterlandschap oproepen, zeker in combinatie met wit, maar ook een warmer palet creëren door donker nachtblauw te kiezen, aangevuld met warme chocolade- en kopertinten.

Kies voor stoere houtaccenten voor een meer rustieke uitstraling.

3. Klassiek

Dit jaar zien we klassiek in overtreffende trap, met nostalgische Britse en Amerikaanse invloeden, zoals rood-groene ruiten, wit-rode zuurstokjes en een overdaad aan strikken en engelen in en rond de boom. En mistletoe- of maretakken aan het plafond, niet te vergeten. Knus en romantisch, dat is onze kerstafdeling op de Adsteeg in Beek.

4. Roze

Roze is al tijden een trend in interieur- en modeland. Je droomt meteen weg door de zachte, lieflijke uitstraling van deze pastelkleur. Maak het stijlvol met goud en wit of nog zoeter met andere pasteltinten en grijsnuances. Van roze kerstballen tot roze decoratie, in onze kerstafdeling vindt u geheid een passend artikel voor in uw woonkamer.

5. Scandinavisch

Eenvoudig, strak en rustig, met natureltinten en heldere vormen. Ideaal voor mensen die niet van te veel drukte en poespas houden. Combineer houtaccenten met dierlijke figuren als herten en uilen. Wie durft kiest voor zo’n hippe zelfgemaakte of kant-en-klaar gekochte lattenboom.

Sla in ons tuincentrum in Beek meteen een kerstkrans in of materialen om zelf een mooie krans voor aan de voordeur te maken. En je hebt vast nog plek voor een extra verlichtingssnoer of -decoratie, zowel binnen als buiten. 

Kerstboom

Een Kerst zonder kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken, u kunt geen betere plek vinden dan in ons geheel overdekte tuincentrum. Voordeel: ook als het regent kunt u bij ons altijd droog winkelen. Onze Nordman kerstbomen van hoge kwaliteit maken uw kerst helemaal compleet. Onze medewerkers hebben de kerstbomen alvast in een standaard gezet zodat u alleen nog maar een keuze hoeft te maken. Een kerstboom kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bekijk hier een selectie van onze echte kerstbomen.

Kunst kerstboom

Houdt u meer van een kunst kerstboom? Ook dan hebben wij een ruime keuze voor u klaar staan. Verschillende maten en verschillende type bomen.
De kunst kerstbomen staan voor u klaar op onze sfeervolle kerstafdeling. Hier vindt u meer informatie over onze kunstkerstbomen.
 

Namens het hele team van Beeker Tuincentrum wensen wij u alvast fijne en sfeervolle feestdagen, wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in ons tuincentrum.

Klik hier voor onze actuele openingstijden.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zelf een kerstkrans maken

In deze blog ontdek je waarom het zelf maken van een kerstkrans de perfecte manier is om een persoonlijk tintje aan je kerstversieringen toe te voegen.

Lees meer...
Hoeveel lampjes in de kerstboom?

Hoeveel kerstlampjes heb je nodig voor in de boom? En welke soorten kerstverlichting zijn er?

Lees meer...
Hoe kies ik de juiste kerstboom

Wij helpen je bij de kunst van het kiezen van de ultieme kerstboom.

Lees meer...
De 5 mooiste kerstplanten voor binnen

In deze blog ontdek je de vijf mooiste kerstplanten voor binnen die je niet mag missen.

Lees meer...