window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-957451331'); Kersttrends 2016 - Beeker Tuincentrum

Kersttrends 2016

Kersttrends 2016

In ons tuincentrum in Beek kun je volop inspiratie opdoen en nieuwe decoraties kopen voor de komende kerst. Straks heb je het immers al druk genoeg met afspraken, menu’s samenstellen, boodschappen doen, koken en cadeautjes kopen. Op onze kerstafdeling slaag je bovendien ongetwijfeld als je op zoek bent naar een mooie sfeervol geschenk voor onder de kerstboom.

Warme kleuren

Rood is en blijft dé kerstkleur, dit jaar gecombineerd met koper- en goudtinten en met wit (wellicht door het uitblijven van een witte kerst). Ook de kleur marsala (diep wijnrood) – die door verschillende toonaangevende kleurmerken voor de mode- en interieurwereld is uitgeroepen tot dé kleur van 2016 – is goed vertegenwoordigd. Daarbij doen multiculturele invloeden hun intrede, met dream catchers en veren die zowel bij indianen als hip Ibiza horen en grafische motieven geïnspireerd op de cultuur van de Azteken in Mexico.  

Scandinavisch

De sfeer van uitgestrekte bossen en Noorse gletsjers haal je in huis met naturelle houttinten, veel groen, zilver en wit, een vleugje blauw en voor wie durft: een eenvoudige houten kerstboom. Mooi in combinatie met zachte, knuffelbare materialen als wol, vilt en nepbont, bijvoorbeeld in de vorm van extra sierkussens voor op de bank. Dennenappels mogen ook niet ontbreken, zowel in de haard, op tafel als in de boom.

Chic & elegant

Kies parelglans, champagnetinten en poederroze voor een glitter & glamour effect. Dramatisch in combinatie met matzwarte kerstballen of kaarsen, de nodige glitters en glanzende edelstenen. Pluche vogeltjes, veel fonkelend glaswerk en schapenvachtjes op de vloer zorgen voor een uitgesproken romantische sfeer.


Vergeet in ons tuincentrum in Beek niet meteen led-verlichting voor buiten en een mooie krans voor aan de deur in te slaan. Er is voor ieder wat wils. Veel kerstplezier alvast!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Minder tegels in de tuin? De voordelen van meer groen

Stel je eens voor: een tuin die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een tuin is vol met leven en biodiversiteit. Een tuin waarin het gezoem van bijen en het gefluit van vogels je elke ochtend begroeten. Een tuin waarin je kunt ontspannen, inspiratie opdoen en zelf kunt genieten van jouw eigen stukje natuur. Klinkt dat niet als een droom die uitkomt?

Lees meer...
Zo begin je een pluktuin!

Ook zo dol op bloemen? Begin je eigen pluktuin of bloemenborder en zet jezelf de komende zomer volop in de bloemetjes, binnen en buiten!

Lees meer...
Tips voor een lenteproof gazon

Aan het einde van de winter ligt het gazon er vaak nogal treurig bij. Tijd voor een grote voorjaarsbeurt! Je kunt nu – afhankelijk van het weer – ook een lentefris grasveld inzaaien of aanleggen met graszoden. Ons tuincentrum heeft een handig 5-stappenplan voor je.

Lees meer...
De makkelijkste moestuinplanten voor groentjes

Moestuinieren ingewikkeld? Dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel makkelijke moestuinplanten waar je nauwelijks omkijken naar hebt en volop van kunt smullen. Ons tuincentrum zet vijf toppers voor je op een rij.

Lees meer...