Kunstgras

Kunstgras, nét echt!

U ziet het steeds vaker in de Limburgse tuinen: kunstgras! Het is haast niet van echt gras te onderscheiden en kunstgras is ideaal voor in uw voor- of achtertuin. Kunstgras vereist nauwelijks aandacht en ziet er het hele jaar prachtig uit. Door de verwerking van wat donkerkleurige grassprieten tussen de lichtgroene grassprieten, ontstaat er een natuurlijke uitstraling. Hierdoor is uw gras altijd groener dan aan de overkant. Bij Beeker Tuincentrum verkopen we prachtige kunstgrasmatten die u gemakkelijk in uw tuin aanlegt. Kunstgras lijkt misschien een milieuonvriendelijke oplossing voor in de tuin, maar kunstgras zorgt ervoor dat het water alsnog de grond in stroomt. Zo houdt u het grondwater op peil en geniet u toch van alle gemakken van een kunstgrasmat. 

Kunstgras soorten - Beeker Tuincentrum

Kunstgrassoorten

Wij hebben diverse soorten kunstgras voor u beschikbaar, van grove sprieten tot heel fijne sprieten. Kunstgras is zeer geschikt voor intensief gebruik, bijvoorbeeld als speelgazon voor kinderen. Gebruik kunstgras bijvoorbeeld onder het speeltoestel in de tuin. Fijn kunstgras is ideaal voor de echte zonaanbidder. Gooi uw handdoekje maar uit en geniet van de rust en warmte. Lees een goed boek en voel de grassprietjes tussen uw tenen kriebelen. Bij Beeker Tuincentrum koopt u onder andere kunstgras voor: 

 • tuin,
 • balkon,
 • sportveld,
 • dakterras,
 • speeltuin.

Wilt u meer weten over de soorten kunstgras? Wij vertellen u er graag meer over in tuincentrum in Beek.

Voordelen kunstgras

Kunstgras heeft veel meer voordelen dan u in eerste instantie denkt. Wij zetten de grootste voordelen voor u op een rijtje:

 • Nooit meer grasmaaien en randjes bijknippen
 • Nooit meer sproeien
 • Nooit meer verticuteren en bemesten
 • Nooit meer onkruid en mos verwijderen
 • Nooit meer last van kale en vale plekken in het gazon
 • Nooit meer bijzaaien of herstellen van het gazon

Kortom: 100% plezier en 0% onderhoud. Wat wilt u nog meer?

Kunstgras bestellen - Beeker Tuincentrum

Groen vloerkleed

Houdt u ook zo van buiten zijn in uw tuin? Geniet u van lange zomeravonden met vrienden? Houdt u ook zo van een groen gazon, maar heeft u absoluut geen groene vingers en zeeën van tijd? Dan is een kunstmat wellicht iets voor u. Vul schaduwrijke plekken in de tuin op met kunstgras. Kunstgras eist nul onderhoud en levert 100% plezier op. Leg een groen vloerkleed in de tuin aan met de kunstgrasmatten van Beeker Tuincentrum. Wij verkopen verschillende soorten kunstgras voor elk doeleinde. Geniet het hele jaar door van een prachtig groen vloerkleed zonder enig onderhoud. 

Kunstgras bestellen

Bent u helemaal enthousiast geraakt om kunstgras te leggen in uw tuin? Wacht dan niet langer en bestel nu uw kunstgras op maat bij één van onze vakkundige medewerkers. Wij willen graag van tevoren weten wat het oppervlak van het oppervlak is. Hierbij is het van belang om niet te zuinig te meten, maar ook zeker niet te ruim. Wij bepalen samen met u het aantal benodigde meters aan kunstgras. Heeft u tips nodig voor het leggen van kunstgras? Vraag onze medewerkers in het tuincentrum om advies. Zij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. 

Wilt u toch liever echt gras kopen in plaats van kunstgras in uw tuin, kijk dan hier.

Kom langs in ons tuincentrum in Beek
Neem telefonisch contact op via 046-4372881
Of mail naar [email protected]

Hopelijk zien wij binnenkort ons prachtige kunstgras in uw tuin!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gazon