Koopzondag Sittard

Een winkel met koopzondag nabij Sittard, bezoek Beeker tuincentrum! Het is zeker de moeite waard ons groene tuincentrum te bezoeken. Een ruim aanbod aan planten voor binnen en buiten, Koopzondag nabij Sittard bij Beeker tuincentrumbomen en heesters, sfeer en cadeau artikelen, vuurwerk, alles wat met kerst te maken heeft en alles voor uw vijver vindt u hier ook! Een goed moment om eens tijd vrij te maken en tijdens de speciale openingstijden een bezoekje te brengen aan het tuincentrum. Onze koopzondag is altijd erg gezellig en daar gaat u de volgende keer toch ook van genieten?

Speciale openingstijden

Speciale openingstijden heeft Beeker tuincentrum voor u. Waarom? Omdat onze extra openingstijden altijd goed worden bezocht! Door de week moet u misschien werken en dan heeft u geen tijd ons te bezoeken. Daarom hebben wij ook speciale openingstijden voor u, zoals de koopzondag nabij Sittard. Maar wat zijn onze andere openingstijden?      

  • Maandag van 10:00 - 18:00 uur.
  • Dinsdag van 09:00 - 18:00 uur.
  • Woensdag van 09:00 - 18:00 uur.
  • Donderdag van 09:00 - 18:00 uur.
  • Vrijdag van 09:00 - 18:00 uur.
  • Zaterdag van 09:00 - 17:00 uur.
  • Zondag van 10:00 - 17:00 uur.
  • April en mei op zondag ook geopend

Koopzondag nabij Sittard bezoeken

Het is bijna weer zover, de koopzondag nabij Sittard komt er aan en natuurlijk wilt u wat leuks gaan doen. Tuincentrum Beeker heeft de deuren voor u geopend en zo kunt u deze dag met al uw vragen bij onze medewerkers terecht. Of dat het nu gaat over planten, bloemen, bomen, struiken of uw vijver. Wij staan graag voor u klaar!

Openingstijden zondag Sittard

Op zondag zijn wij geopend. Wilt u een bezoekje brengen aan Beeker tuincentrum? Er zijn dan meer winkels open op zondag en wij doen daar ook aan mee! Komt u daarom gezellig met uw partner en de kinderen en laat u inspireren door ons mooie aanbod aan groen voor binnen en buiten! Wanneer mogen wij u verder helpen? De deuren staan voor u open, zowel op de koopzondag als op andere dagen. Vragen staat vrij en wij inspireren u ook graag met ons ruime assortiment aan accessoires en groen.

Onze contact gegevens:

Beeker Tuincentrum
Adsteeg 31
6191 PW Beek

046 437 2881
info@beekertuincentrum.nl