Koopzondag Sittard

Bezoek Beeker tuincentrum nabij Sittard nu ook op zondag tijdens onze koopzondag. Het is zeker de moeite waard om ons groencentrum te bezoeken. U vindt hier namelijk een ruim aanbod aan planten voor binnen en buiten, tuingereedschap, vijverbenodigdheden en sfeer- en cadeauartikelen. Ook voor vuurwerk en kerstversiering kunt u bij ons terecht. Een goed moment om eens tijd vrij te maken en tijdens de speciale openingstijden een bezoekje te brengen aan het tuincentrum. Onze koopzondag is altijd erg gezellig!

Bezoek onze volgende koopzondag nabij SittardKoopzondag nabij Sittard bij Beeker Tuincentrum

Let op: niet elke zondag is het koopzondag bij ons tuincentrum dichtbij Sittard. Houd daarom onze website goed in de gaten. Hier vindt u namelijk altijd alle extra openingstijden. Vanaf april en mei beginnen bij ons de koopzondagen, omdat dit de periode is waarin het meeste tuinonderhoud nodig is. Kom bijvoorbeeld heerlijk planten kopen en gebruik de rest van uw vrije dag op deze planten neer te zetten in de tuin of de huiskamer. Op zondag geniet u van 11:00 tot 17:00 van ons prachtige tuincentrum met een breed aanbod. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Bekijk het brede assortiment van Beeker Tuincentrum in de buurt van Sittard tijdens onze koopzondag

Zondag is de perfecte dag om eens rustig rond te kijken in ons ruime tuincentrum. Met veertig jaar ervaring op zak hebben wij u heel wat te bieden! Bezoek onze verschillende afdelingen. Wij verkopen: 

Of u nu van plan bent om de uw huiskamer op te fleuren of om de tuin te veranderen; wij helpen u graag! 

Ons tuincentrum dichtbij Sittard is niet alleen open op zondag!

Natuurlijk kunt u ook de rest van de week terecht bij Beeker Tuincentrum. Onze deuren staan de hele week van 09:00 tot 18:00 voor u open. Op maandag gaan we een uurtje later open en op zaterdag een uurtje eerder dicht. Kom binnenkort eens langs bij ons tuincentrum nabij Sittard, tijdens koopzondag of de rest van de week!

Onze contact gegevens:

Beeker Tuincentrum
Adsteeg 31
6191 PW Beek

046 437 2881
info@beekertuincentrum.nl