Kerstbomen

Er gaat natuurlijk niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. In ons Beeker Tuincentrum in Beek kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Heeft u niet zoveel plek in huis? Zelfs dan is er vast en zeker een geschikte kerstboom voor u te vinden. Onze kerstbomen zijn nu aanwezig in ons tuincentrum, zorg dat u niet te lang wacht zodat u nu alvast de mooiste kerstboom kunt uitzoeken voor in uw woonkamer. De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om uw perfecte boom uit te zoeken. Heeft u liever geen echte kerstboom in uw huis, dan kunt u kiezen uit een ruim aanbod kunstkerstbomen.

De voordelen van een kerstboom uitzoeken in ons tuincentrum:

  • Overdekt tuincentrum zodat u ook tijdens regen en sneeuw geen natte kleding krijgt evenals onze kerstbomen.
  • Zeer goede kwaliteit kerstboom doordat wij werken met onze vaste leverancier welke zorgt voor een uitstekende kerstboom die een échte aanvulling is voor uw woonkamer.
  • De kerstbomen staan gepresenteerd in een kerstboomstandaard waardoor u deze ziet zoals deze ook in uw woonkamer komt te staan. Daarnaast hoeft u de kerstboom alleen uit te zoeken en onze medewerkers zorgen ervoor dat deze wordt ingepakt en indien nodig naar uw auto wordt gebracht. 

Soorten kerstbomen

Vanaf begin december verkopen wij veel verschillende soorten kerstbomen. Of het nu gaat om hoge kerstbomen, kleine kerstbomen of brede kerstbomen. Enkele soorten kerstbomen die wij verkopen zijn:

  • Nordmann
  • Fijnspar
  • Blauwspar
  • Servische spar

Kom gerust eens een keer langs bij Beeker Tuincentrum, dan kunt u met eigen ogen ons kerstbomen assortiment zien en de perfecte boom voor u uitzoeken.

Kerstboom kopen in Limburg

Het maakt niet uit naar wat voor soort kerstboom u op zoek bent. De Nordmann, Fijnspar en Blauwspar zijn nog maar enkele voorbeelden van kerstbomen die wij  verkopen in ons tuincentrum in Beek. Kom langs, laat u adviseren en geniet uiteindelijk van een mooie kerstboom tijdens de feestdagen. Bekijk onze openingstijden en hopelijk zien we u binnenkort in ons Beeker Tuincentrum.

Kerstverlichting en kerstversiering

Bij een kerstboom hoort natuurlijk ook kerstverlichting en kerstversiering. Ook hier houden wij rekening mee door onze benedenverdieping om te toveren tot kerstafdeling. In ons tuincentrum in Beek vindt u de nieuwste kersttrends, de mooiste kerstverlichting en de meest bijzondere kerstballen in verschillende kleuren en maten. Hiermee komt uw kerstboom tot leven en is deze een échte aanvulling voor uw woonkamer. Klik hier voor meer informatie over ons assortiment kerstverlichting en kerstversiering. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen