Kerstartikelen

De mooiste kerstartikelen vindt u bij Beeker Tuincentrum. In de aanloop voor kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven!

Kerstartikelen bij Beeker Tuincentrum

Bent u op zoek naar de mooiste kerstartikelen? Wij bieden u een ruim assortiment kerstartikelen, denk aan: 

 

Kerstversiering? De trends van 2017

Elk jaar is er weer een ander thema leidend. Dit jaar is het thema geïnspireerd op het buitenleven, denk aan het gebruik van hout, dennenappels, mossen, takken, dieren en veel meer! Kaarsen zorgen voor gezellig licht, schapenvachtjes en warme plaids voor warmte. De themakleuren zijn bruin, groen, rood, zilver, goud en paars. Met de kerstversiering in dit landelijke thema van 2017 creëert u een landelijke look in huis. Haal de natuur in huis met de kersttrends van 2017!

 

Kerstversiering in ons tuincentrum

In ons tuincentrum heeft u de mogelijkheid om onze prachtige kerstafdeling te bezoeken met allerlei speciale spulletjes die zorgen voor een warme kerstsfeer in huis.
Ook dit jaar hebben wij onze kerstafdeling ingericht zodat u voldoende inspiratie op doet om uw huis te voorzien van zo'n prachtige kerstsfeer.

 

Echte kerstbomen zijn verkrijgbaar bij Beeker Tuincentrum

Onze overdekte plantenkas staat vanaf 1 december ook VOL met échte kerstbomen in alle soorten en maten tegen zeer scherpe prijzen!

Nieuwsgierig? Kom naar Beeker Tuincentrum voor de mooiste kerstversiering en om alvast de kerstsfeer te proeven!