Kerstartikelen

De mooiste kerstartikelen vindt u bij Beeker Tuincentrum. Nu de kerst er alweer aankomt, toveren we ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een kerstboom of een kunstkerstboom? Of wat dacht u van kerstverlichting en kerstversiering? Wij hebben alles om de feestdagen zo gezellig mogelijk te maken. Kom eens langs bij ons tuincentrum om alvast de kerstsfeer te proeven!

Kerstartikelen bij Beeker Tuincentrum

Woont u in de buurt van Sittard of Heerlen en bent u op zoek naar de perfecte kerstartikelen? Kom dan eens langs bij Beeker Tuincentrum. Wij bieden u een heel ruim assortiment met allerlei soorten kerstartikelen. Denk bij voorbeeld aan:

De kerst trends

Elk jaar zijn er verschillende soorten trends rondom de kerst. Elk jaar een ander thema, zorgt voor elk jaar weer nieuwe inspiratie. Voor inspiratie bent u bij Beeker Tuincentrum op het goede adres. Dit jaar zien we nog altijd veel in de kleur groen. Groen is nog steeds erg populair! Daarnaast is winters wit echt onmisbaar bij de kerstartikelen. Winters wit is al jaren helemaal in. Het leuke daarvan is, is dat het overal ook bij past. Wat dit jaar ook veel te zien is, zijn de blauw en bruintinten, zoals chocoladebruin, roestbruin, staalblauw en nachtblauw. Deze combinatie van de kleuren wit, blauw en bruin is geïnspireerd op een winterse ochtendwandeling. Denk dan bijvoorbeeld aan een besneeuwd landschap, witte nevel en ochtenddauw. De klassiekers kunnen natuurlijk ook niet ontbreken tijdens de feestdagen. De typische Britse of Amerikaanse stylen met onder andere veel rood, groen, wit en goud zijn nog altijd een kersttrend. Wat nieuw is dit jaar, is bijvoorbeeld de Scandinavische stijl met grijs, wit, oud roze in combinatie met verschillende hout soorten. 

Kerstbomen verkrijgbaar bij Beeker Tuincentrum

In ons tuincentrum heeft u dus de mogelijkheid om onze prachtige kerstafdeling te bezoeken met allerlei speciale spulletjes die zorgen voor een warme kerstsfeer in huis te halen. Ook dit jaar hebben wij onze kerstafdeling weer sfeervol ingericht, zodat u voldoende inspiratie op kunt doen. Onze overdekte plantenkas staat vanaf 1 december ook vol met échte kerstbomen in alle soorten en maten tegen zeer scherpe prijzen! Nieuwsgierig? Kom maar eens langs naar Beeker Tuincentrum voor de mooiste kerstversiering en om alvast de kerstsfeer te proeven! Bekijk hier onze openingstijden en hopelijk zien we u snel.